Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yalçın Hafızoğlu, Yüz Yıllık Mucize dizisinde çok farklı bir görüntü çiziyor!

Yalçın Hafızoğlu, Yüz Yıllık Mucize dizisinde çok farklı bir görüntü çiziyor!

tarafından ker_def

Star TV ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Yüz Yıllık Mucize dizisinde Cem karakterini canlandıran isim Yalçın Hafızoğlu… 1989 doğumlu olan oyuncu, Kiralık Aşk dizisiyle setlere adımını atmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Alı Çakırbeyli karakteri ile büyük popülerlik elde eden oyuncu, sezona Yalnız Kurt dizisi ile başladı. Ancak bu projenin vedasının ardından oyuncu yeniden setlere Yüz Yıllık Mucize dizisindeki Cem karakteri ile dönüş yaptı.

Oyuncunun tarzı yeni rolüyle çok değiştiği için birçok hayranı da bu duruma şaşırmıştı.  Yalçın Hafızoğlu, canlandırdığı kıskanç nişanlı karakteriyle izleyicilere farklı bir duygu veriyor. Başrolde yer alan ve Harika karakterini canlandıran Ebru Şahin’in öfkeli ve kıskanç nişanlısı Cem karakterine hayat veren Hafızoğlu, dizide inşaat firması sahibi, zengin bir ailenin tek oğlu.

Nişanlısı Harika’ya da büyük bir aşkla bağlı olan Cem’in ekrana yansıyan halleri ise izleyicileri şaşırtıyor.  Dizinin hikayesinde Birkan Sokullu ile rakip olan, sergilediği güçlü duruşuyla adından söz ettiren Yalçın Hafızoğlu’nun performansı sosyal medyada da konuşulan konulardan birisi oldu.

Birkan Sokullu’nun canlandırdığı Kemal karakteriyle, öfke dolu Cem karakterinin yüzleşmesi de sosyal medyada öne çıkartılan bir detay oldu.  Oyuncunun yeni rolündeki imajının da izleyicilere farklı geldiğini söyleyebiliriz.