Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalı Çapkını dizisi rakiplerini bir bir geçerek Gönül Dağı dizisine mesaj yolladı!

Yalı Çapkını dizisi rakiplerini bir bir geçerek Gönül Dağı dizisine mesaj yolladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Yalı Çapkını dizisinin reyting sonuçları her hafta takip edenleri şaşırtmaya devam ediyor. 14 Ekim Cuma akşamı dördüncü bölümü yayınlanan dizinin haftalar ilerledikçe izleyici sayısı artıyor. Yeni sezonun en iyi açılış yapan yeni dizilerinden birisi olmasının yanı sıra, bir istikrar da oluşturan Yalı Çapkını, Cuma akşamlarının en güçlü yapımı olarak öne çıktı.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu “Yalı Çapkını” dizisinin dördüncü bölümü tüm izleyici gruplarında birincilik elde etti. Özellikle de tüm kişiler ve ABC1 gruplarında dizinin çift haneli oranlara çok yaklaşması ise büyük bir sürpriz oldu. Bir kez daha reytinglerde sıçrama yapan Yalı Çapkını, milyonlarca izleyiciyi derinden etkilemiş bir görüntü çiziyor.

Star’ın merakla beklenen “Yalı Çapkını” dizisi dördüncü bölümüyle hem Total hem AB hem de ABC1 kategorilerinde birinci olarak 14 Ekim Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu. Bunun yanı sıra, Cumartesi akşamları TRT1’de ekrana gelen ve yeni sezonda çift haneli reytinglere ulaşma başarısını gösteren Gönül Dağı’na en çok yaklaşan dizi olarak da Yalı Çapkını dikkatlerden kaçmıyor.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in etkileyici uyumunun da desteği ile hızla reytinglerini artıran dizinin önümüzdeki haftalarda Gönül Dağı dizisine daha da çok yaklaşması ve belki de haftalık reyting sıralamalarında birinciliği elde etmesi bile mümkün gözüküyor.

Dizinin 21 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan 5. yeni bölümünden fragman paylaşıldı ve şimdiden reyting oranları da herkesin merakını süslüyor.