Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi zirveyi ele geçirdi ama şimdiden kaybetme korkusu da başladı!

Yalı Çapkını dizisi zirveyi ele geçirdi ama şimdiden kaybetme korkusu da başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden olan Yalı Çapkını, Star TV’ye büyük kazanımlar sağladı. Bu sezonun en iyi reytinglerini elde eden dizisi olarak öne çıkan Yalı Çapkını, kimsenin beklemediği kadar büyük bir başarıyı elde etti.

Dizide Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir de gelinen bu durumun şaşkınlığı içinde olduklarını söyleyerek, önemli bir itirafta bulundu. Yalı Çapkını dizi ekibi de 13’lü reytinglere kadar çıkan ve tüm dizilere tepeden bakan bir noktada olmayı hiç beklemiyormuş. Ancak bu durum ekibin moralini yükseltmiş olsa bile, şimdiden zirveyi kaybetme korkusunun da başladığına yönelik işaretler var.

Yalı Çapkını dizisinin ekibi hem rahatlıktan hem de farklı bir şeyler yapalım derken, 11. bölüm fragmanında ilginç bir olaya imza attı. Dizide Afra Saraçoğlu’nun canlandırdığı Seyran ile Mert Ramazan Demir’in canlandırdığı Ferit karakterlerinin atışması sırasında dizinin iki gerçekliğine vurgu yapıldı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan dizi, bilindiği üzere gerçek bir hikayeden alıntılanmıştı.

Seyran karakterinin, Ferit’e laf atarken, “Seni anlatırım işte. ‘Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmıştır’ diye yazarım” şeklindeki ifadesi hemen dikkatleri çekti. Ferit ise karşılık olarak, “Bir numara da benden Antepli” şeklinde konuşuyor.

Yalı Çapkını dizisi zirveyi ele geçirdi ama şimdiden kaybetme korkusu da başladı! 7

Bilindiği üzere Yalı Çapkını dizisi ilk konuşulduğu zaman isminin Antepli olması bekleniyordu ve sonradan değişiklik yapıldı. Gaziantep’te yapılan çekimlerde Antepli bir aile anlatıldığı için de Ferit’in “Antepli” şeklindeki vurgusu dikkatleri çekiyor.

Ferit ve Seyran karakterleri üzerinden yapım ekibinin verdiği mesaj ise, cool bir hava yakalayıp fragmanı bile ilginç hale getirme çabası olarak değerlendirilebilir. Ancak bunun aynı zamanda bir korkunun eseri olduğu ve ekibin bulundukları konumu korumak adına yeni bir şeyler deneme ihtiyacı içine girdiği yönünde bir hissiyatın da oluştuğunu söylemek lazım.

Yalı Çapkını dizisinde işler yolunda gidiyor ama anlaşılan dizi ekibi biraz da zirveyi kaybetme endişesi ile yeni bir takım denemeler yaparak, izleyicilerden nasıl karşılık bulduğunu görmek istiyor. Bu durumu dizinin 11. bölümünde hikaye içinde de görebileceksiniz.