Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin zirveye çıkışında şaşkına çeviren sonuç!

Yalı Çapkını dizisinin zirveye çıkışında şaşkına çeviren sonuç!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin yeni ve iddialı dizisi Yalı Çapkını, ekrana gelmeye başlamadan önce de gündem olmaya başlamıştı! Dizinin başrolünde ilk olarak Çağatay Ulusoy’un ismi geçmişti. Ancak daha sonra durum değişti. OGM Pictures imzalı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabındaki gerçek hayat hikayesinden uyarlanan dizinin kadrosu, aylar sonra şekillendi.

Uzun zaman gündeme gelen ve oyuncuları merak edilen dizide Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir partnerliğinin bu kadar tutmasını, muhtemelen kimse tahmin etmiyordu! Hazırlıkları titizlikle sürdürülen dizide Çetin Tekindor gibi usta bir ismin yanında yine bir başka usta isim Şerif Sezer’in de dizide yer alıyor olması, ayrıca dikkat çekti.

Emre Altuğ, Gülçin Santırcıoğlu, Gözde Kansu gibi isimlerin de eklenmesi ile birlikte kadrosu oluşturulan Yalı Çapkını dizisinin çekimlerinin de başlamasıyla merak da heyecan da artmıştı!

Ancak ilk bölüm reytinglerinde yaşanan hüsran, uzun süre konuşuldu. Bir haftalık sürede Star TV, beklentinin çok altında gelen reytinglerle birlikte bir strateji oluşturarak dizinin tekrarını hafta içinde yayınlamaya başladı. Üstelik ilk bölümde kadın karakterlerin geleneksel çizgide ezildiği, şiddet gördüğü görüntüler, izleyicinin hiç hoşuna gitmedi!

Yalı Çapkını dizisinin zirveye çıkışında şaşkına çeviren sonuç! 9

Eleştirilerin sosyal medyada görünür bir şekilde ortaya çıkmasıyla, Yalı Çapkını dizisi için endişeler de büyüdü! Ferit ve Seyran’ın, birbirlerini hiç görmeden, hiç istemeden, ailelerinin zoruyla evlendirilmeleri de ayrıca tepki gören bir başka durumdu.

Zaman zaman yine benzer eleştiriler gündeme geliyor. Ancak yine de ilk bölümün ardından, diziye gelen eleştirilerin dozu da düşmüş görünüyor! Yalı Çapkını dizisi, ilk bölüm sonrası yoğun eleştiriler ve düşük reytinglerle başederken, ikinci bölümde bir anda reytingin tavan yapması ise herkesi şaşkına çeviren bir durum oluşturmuştu!

Dizinin Cuma akşamlarının yeni gözdesi olmaya başlamasıyla birlikte gözler de Yalı Çapkını dizisine çevrilmişti! Bu hafta 6. bölümü yayınlanacak olan dizinin ilk bölüm reytinglerini aşağıda görebilirsiniz…

Yalı Çapkını dizisinin zirveye çıkışında şaşkına çeviren sonuç! 10

Karşılaştırma yapıldığında, 1. bölümden 5. bölüme gelen süreçte yaşanan yukarı doğru hızlı yükseliş hatta sıçrama da daha net görünüyor! Yaz dizilerinin aldığı reytinglerin bile daha fazla olduğu ilk bölüm reytinglerinden sonra, aradan geçen 4 bölümle birlikte Yalı Çapkını, çift rakamlı reytinglere ulaşarak, milyonları sürüklemeye başladı…

Yalı Çapkını dizisinin zirveye çıkışında şaşkına çeviren sonuç! 11

Başarılı oyunculukları ve ilgi çeken hikayesi ile birlikte, Seyran ve Ferit olarak çok sevilen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in enerjilerinin tutmuş olması da ayrıca büyük etken bu reytinglerde. Zira dizinin en çok sevilen sahneleri, Seyran ve Ferit’in birbirleriyle tatlı tatlı atıştıkları, didiştikleri sahneler. Bu sahneler, sosyal medyada da kahkaha tufanı koparırken, çokça paylaşılıyor ve yorumlanıyor.

Her iki oyuncu da geçtiğimiz günlerde yaptıkları bir röportajda, 4-5 yıldır tanıştıklarını ve bu durumun da karşılıklı oynarken enerjilerine çok yansıdığını belirtmişlerdi. Birbirlerinin mimiklerini, tavırlarını çok iyi tartan iki dost olarak, karşılıklı sahnelerinde de son derece keyifli sahneler çıkarıyor iki genç oyuncu…

Bu arada Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu, set dışındaki arkadaşlıkları ile birlikte aslında geçtiğimiz sezonlarda ömrü kısa süren Öğretmen dizisinde yine birlikte kamera karşısına geçmişlerdi…