Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt dizisine yeni katılan oyuncular ilgiyi daha da artırdı!

Yalnız Kurt dizisine yeni katılan oyuncular ilgiyi daha da artırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımcılığını Osman Sınav gibi önemli bir ismin yaptığı Yalnız Kurt dizisi, sırf bu nedenle bile dikkat edilmeye değer bir proje olarak görülüyor.

Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi gibi önemli dizileri hayata geçiren Osman Sınav, yıllar sonra bu çizgide ilerleyecek olan Yalnız Kurt isimli projesi için tüm deneyimlerini kullanıyor. atv ekranında bu sezon yayınlanacak olan Yalnız Kurt’un çekimlerine önümüzdeki haftalarda başlanacak.

Oyuncu seçimlerinin devam ettiği diziye yeni isimler katıldı. M.Çağatay Tosun gibi aksiyon sahneleri bol dizileri yönetmekte usta bir isim ekibin başında bulunuyor.

Tüm projenin tasarımı ve konseptini yürüten Osman Sınav, oyuncu seçimlerinde de oldukça titiz davranıyor.

Hasan Denizyaran’ın Altay Kurtoğlu karakterine hayat vereceği dizide ayrıca Cihan Ünal’ın da Davut Bahadır olarak izleyici karşısına çıkacağı açıklanmıştı.

Şimdi ise 3 yeni isim daha ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Murat Han, Damla Colbay ve Kürşat Alnıaçık dizinin kadrosunda yerlerini aldı.

Bir kahramanlık hikayesi olan Yalnız Kurt’a katılan bu 3 önemli isim ile birlikte projeye gösterilen ilgi de artacaktır.