Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’nin Destan’dan başka çok etkili bir dizisi daha var!

atv’nin Destan’dan başka çok etkili bir dizisi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Destan dizisi için heyecan bir hayli arttı. Bozdağ Film şirketinin sahibi Mehmet Bozdağ’ın diziyle ilgili sözleri heyecanın artmasını sağladı. Özellikle de Edip Tepeli ve Ebru Şahin hayranları heyecanla Destan dizisini bekliyor.

atv ekranlarında yer alan diziler iyi performanslar sergiliyor. Son olarak Baş Belası ve İkimizin Sırrı isimli dizilerin yayından kalkması için izleyiciler açısında büyük talihsizlik oldu. Akıncı ve Bozkır Arslanı Celaleddin isimli dizilerin akıbeti de henüz netleşmedi.

Atv ekranında netleşen bir dizi ise Yalnız Kurt oldu… Kasım ayında çekimlerine başlanacak olan proje için yapımcı Osman Sınav ve arkadaşları tarafından titiz bir çalışma yürütülüyor. Dizinin oyuncu kadrosu da her geçen gün etkili isimlerle güçleniyor.

Destan isimli dizinin başlamasının ardından bu sefer de atv izleyicileri heyecanla Yalnız Kurt’un ekrana gelmesini bekleyecek.

Dizinin yönetmeni olarak Çağatay Tosun’un seçilmesi de çok anlamlı. Özellikle aksiyonu bol hikayeler için en tecrübeli yönetmenlerden birisi Çağatay Tosun olarak gözüküyor.

Yeni sezonda atv’nin hem Destan hem de Yalnız Kurt ile büyük bir çıkış yapması bekleniyor.

İşte büyük başarılar kazanacağı tahmin edilen Destan dizisinin fragmanı: