Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’deki Yasak Elma dizisinde tam bir ters köşe!

Fox TV’deki Yasak Elma dizisinde tam bir ters köşe!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları yeniden birinci olmasını bir eğlence ile kutlayan Yasak Elma dizi ekibi, beşinci sezonda da büyük işler başarmanın keyfini sürüyor.

Dizinin şimdiye kadar 116 bölümü yayınlandı ve projede yer alanlar için bu süreç büyük bir başarı olarak hanelerine yazıldı. Yasak Elma dizisi sezon sonuna kadar devam edecek bir proje olarak yine kendisini gösterdi. Ender karakterini canlandıran Şevval Sam da sezon sonuna kadar devam edebilmeyi önemsediklerini anlattı. Bu sezon sonunda dizinin final yapması beklentisi bir hayli yüksek.

Yasak Elma dizisinin 25 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 117. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Özellikle de Yıldız’ın yasak aşk yaşayan Çağatay ve Kumru için düşündüğü plan herkesi şaşırtacak.

Fox TV'deki Yasak Elma dizisinde tam bir ters köşe! 7

Tam bir ters köşe yaparak Yıldız, intikamını acı bir şekilde alacak. Yasak Elma senaristleri yine izleyicilerin çok hoşuna gidecek bir bölüm hazırladı.

Dizide; Yıldız, Çağatay ve Kumru ilişkisi için delil toplamaya devam ederken, Ender ve Asuman’ın
başka planları var. Yıldız, Çağatay ve Kumru’dan intikam almak için bambaşka bir yol izleyecek ve bu yol da ekran başındakileri fazlasıyla şaşırtacak.

Yasak Elma’nın 117. yeni bölümü heyecanla bekleniyor.