Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt dizisinin gelecek bölümleriyle ilgili önemli mesajı Osman Sınav verdi!

Yalnız Kurt dizisinin gelecek bölümleriyle ilgili önemli mesajı Osman Sınav verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Faili meçhul cinayetlerin perde arkasında yaşananları Yalnız Kurt dizisi yeniden sorgulatacak! Yalnız Kurt isimli atv dizisinin yeni bölümlerini bekleyen milyonlarca dizi hayranı bulunuyor. Osman Sınav’ın imzasını taşıyan dizinin basın gösterimine katılan Sabah gazetesi yazarlarından Yüksel Aytuğ, yaptığı açıklama ile dikkat çeken bazı detaylardan bahsetti.

atv’nin Cuma akşamları yayınlamakta olduğu Yalnız Kurt’un müthiş bir hikayesinin bulunduğunu belirten Yüksel Aytuğ, yakın tarihimizin sır perdelerine ışık tutacak bir dizinin ekrana geldiğini söyledi. Türkiye’nin yakın tarihine yönelik vurgularda bulunulan fragman ile çok dikkat çeken dizi, ilk bölümünde de güçlü bir hikaye sunacağını gösterdi.

Yalnız Kurt dizisinin gelecek bölümleriyle ilgili önemli mesajı Osman Sınav verdi! 7

Yüksel Aytuğ’a göre Yalnız Kurt dizisinin çok önemli bir misyonu bulunuyor. Aytuğ, şöyle konuştu: “Pek çok faili meçhul olayı yeniden beyin kıvrımlarımızda dolaştıracak. Acaba öyle miydi diye bize sorduracak ve yakın tarihimizle ilgisiz olan genç nesle haber ulaştıracak müthiş bir yapım.”

Dizinin yapımcısı Osman Sınav, Yalnız Kurt’un her bölümünün yakın tarihimizden yeni şeyler keşfettireceğini anlattı. Sınav, “Onların toplumsal hayatımıza nasıl yansıdığını görmeye devam edeceğiz. Gelecek bölümlerde çok sürpriz olacak” diyerek heyecanı artırdı.

Her Cuma akşamı atv ekranında yayınlanacak olan Yalnız Kurt dizisinin yeni bölümlerini merakla bekleyenlerin heyecanı, Osman Sınav’ın bu sözleri ile birlikte daha da artacaktır.