Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un son paylaşımına sosyal medyada yapılan yorumlar güldürdü!..

Kıvanç Tatlıtuğ’un son paylaşımına sosyal medyada yapılan yorumlar güldürdü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her yaptığıyla ülke gündeminde üst sıralarda yer bulmayı başaran Türkiye’nin en başarılı ve yakışıklı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem oluyor.

Sosyal medya hesabını çok aktif kullanmayan oyuncu sık olmasa da fotoğraflarını paylaşıyor. Oyuncunun her paylaşımı takipçilerinden yoğun ilgi görüyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un son paylaşımının altına yapılan yorumlar ise hayranlarını güldürdü. Oyuncu, evinde eşi Başak Dizer’e poz verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un son paylaşımına sosyal medyada yapılan yorumlar güldürdü!.. 7

Oyuncunun pozu adeta sosyal medyayı salladı. Ünlü senarist Ece Yörenç Tatlıtuğ’un paylaşımına; ‘Bi de yakışıklı olsaydın keşke’ yorumunu yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaşımı kısa sürede binlerce yorum aldı. Hayranları oyuncunun fotoğrafının altına; ‘Tamam reis ölene kadar yakışıklı ol!’; Bu yaşta bu kadar yakışıklı olmaya gerek var mı?’, ‘Yaşlanmaya niyetiniz var mı Kıvanç Bey’ şeklinde pek çok esprili yorumda bulundular.

Instagram’da 3.7 milyon takipçisi bulunan oyuncu bir paylaşım yaptığında kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alıyor. Şu sıralar bir projede yer almayan Kıvanç Tatlıtuğ, bol bol hamile eşi Başak Dizer ve köpekleriyle beraber vakit geçiriyor.

Geçtiğimiz haftalarda Bodrum’a giden ünlü çift İstanbul’a döndü. Baba olmak için gün sayan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti erkek çocuk bekliyor.