Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt ile atv’ye geri dönen Osman Sınav, Sen Anlat Karadeniz ile bir gurur daha yaşadı!

Yalnız Kurt ile atv’ye geri dönen Osman Sınav, Sen Anlat Karadeniz ile bir gurur daha yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk televizyon dünyasının en önemli isimlerinden birisi de hem yönetmenlik dönemi hem de yapımcı olarak sektörde yer aldığı son dönem ile Osman Sınav oldu.

Osman Sınav’ın üçüncü bölümü yayınlanan Yalnız Kurt isimli dizisiyle birlikte milyonları yeniden etkilediğine şahit oluyoruz. Türkiye’nin yakın dönemine ilişkin anlatılan güçlü hikayesi ile göz dolduran Yalnız Kurt, verdiği mesajlarla da çok konuşulmaya başlandı.

Paralel devlet yapılanmasının arka planında neler yaşandığını bazı gerçeklere kurgusal şekilde değinerek ilerleyen Yalnız Kurt dizisi, Osman Sınav adına yeni bir televizyon başarısı oldu. Dizinin reytingleri çok iyi geliyor ve izleyiciler de gidişattan çok memnun görünüyor.

Yapımcı olarak Yalnız Kurt dizisinin başında bulunan Osman Sınav, bir büyük gururu da önceki dizisi Sen Anlat Karadeniz ile yaşıyor. Yapımcısı olduğu Sen Anlat Karadeniz’e büyük önem veren ve 64 bölüm süren yapımı zirveye çıkartan isim kuşkusuz ki Osman Sınav imzasından başka bir şey değil..

Hikayenin gücü de çekimlerin kalitesi ve oluşturulan atmosferde de Osman Sınav’ın deneyimleri büyük rol oynadı. Şimdilerde Sen Anlat Karadeniz dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanıyor ve büyük başarılar kazanıyor.

Arjantin’de de izleyicilerle buluşan dizi, iyi reytingler aldı. Arjantin izleyicisinin de Türk izleyicisine benzediği değerlendirmeleri yapılırken, dizinin 12’nin üzerinde reyting elde etmesi de önemli bir başarı olarak kabul ediliyor. Fugitiva yani Firari ismiyle yayınlanmakta olan dizinin, 13 Kasım 2019 tarihindeki finalinin ardından yine Osman Sınav ve tüm ekip için bir gurur kaynağı olduğunu belirtmek lazım.