Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin, Destan dizisiyle ilgili tüyo verdi; Akkız ile Batuga aşkı ortalığı yakacak

Ebru Şahin, Destan dizisiyle ilgili tüyo verdi; Akkız ile Batuga aşkı ortalığı yakacak

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’de yayınlanan salı akşamlarının fenomen dizisi Destan, bu hafta 11. Bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin başrolleri Ebru Şahin ve Edip Tepeli, önümüzdeki günlerde izleyicileri mutlu edecek açıklamalarda bulundular.

Akkız’ın ortaya çıkması ve Batuga’nın hayatına dahil olması sonrasında şüphesiz genç adamın ruhunda pek çok şey değiştirdi.

15 senelik suskunluğunu ilk kez Akkız ile bozduğunu belirten Edip Tepeli, konuşmadığı süreçte de Akkız’ın öneminden bahsetti ve şunları söyle; “Batuga’nın bir misyonu var. Çok güçlü duygular besliyor Akkız’a karşı. O yüzden Batuga’nın hayatını Akkız öncesi ve sonrası diye ayırmak mümkün.”

Ebru Şahin, Destan dizisiyle ilgili tüyo verdi; Akkız ile Batuga aşkı ortalığı yakacak 7
Akkız ile Batuga arasındaki etkileşimi geçtiğimiz bölümlerde yavaş yavaş görmeye başladığımızı belirten Ebru Şahin ise karakterinin yeni bölümlerdeki duygu durumuyla ilgili şu açıklamada bulundu, “Onun yazgısının diğer yarısı olduğuna inandığı biriyle karşılaştığı andan itibaren tabii ki böyle bir beklentisi yok ama gerçeklikten ve samimiyetten doğan el ele bir mücadeleden doğan sevgi, duygu değişimini de zamanla göreceğiz.”

Destan’ın 10. bölümünde, yılan tarafından zehirlenen Akkız’ı sırtında taşıyarak Dağ Hanlığı’na götüren Batuga, Akkız’ın hayatını kurtarmıştı. Akkız’a karşı iyice yakınlaşmasının ardından Kırçiçek’i de evlenmelerine gerek kalmadığı konusunda ikna etmesi onu sevdiği kadına biraz daha yakınlaştırdı.

Hareketli geçen bölüm sonrasında Total izleyici grubunda ikinci olan Destan, 20+ABC 1 Grubunda üçüncü ve AB Grubunda ise beşinci sırada haftayı kapattı. Batuga’nın Akkız’a sevdalanması #SevdamızınDestanı etiketiyle sosyal medyanın zirvesinde geniş yer aldı.

Her Salı, Atv ekranlarından yayınlanan Destan’ın ikinci fragmanı da yayınlandı.