Ana sayfa Sosyal Medya Yan rollerden başrole, Başak Gümülcinelioğlu’nun kariyer sıçraması göz kamaştırıyor!

Yan rollerden başrole, Başak Gümülcinelioğlu’nun kariyer sıçraması göz kamaştırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, son dönemde yer aldığı dizilerde yan karakterlere hayat verdi. Ancak her zaman göz önünde bir isim olan oyuncu, sosyal medyada hakkında en çok konuşulan isimler arasında da yer aldı.

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2018 yılında 8. Gün dizisinde dikkat çekti. Bir yıl sonra Erkenci Kuş’un kadrosunda yer alan Başak Gümülcinelioğlu, dünya çapında başarı kazanan bu dizide yer alarak kısa sürede tanındı. Deniz karakteri ile izlediğimiz oyuncu, yeteneklerini ortaya koydu ve Sen Çal Kapımı dizisindeki Pırıl karakteri ile de popüler bir oyuncu haline geldi.

Oyuncu en son Yargı isimli dizide canlandırdığı Neva karakteri ile de yine geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı ve yetenekleri sayesinde yapımcılardan birçok teklif almaya başladı. Şimdiye kadar yan rollerde izlediğimiz oyuncu için artık başrol süreci de başladı. Birçok projeden gelen teklifler arasında başrolde yer alacağı Ateş Kuşları isimli atv’nin yeni dizisini tercih eden oyuncu, omuzlarına da büyük bir yük almış oldu.

Yan rollerden başrole, Başak Gümülcinelioğlu'nun kariyer sıçraması göz kamaştırıyor! 8

Ebru Şahin’in başrolünde yer aldığı Destan isimli diziden vazgeçen Bozdağ Film’in atv için hazırlayacağı Ateş Kuşları isimli yapımda Başak Gümülcinelioğlu’na başrol teklifinde bulunması da oyuncunun geldiği aşamayı göstermesi bakımından önemliydi.

Yan rollerdeki etili performanslarının ardından başrolde yer almayı hak eden oyuncu, Emir Khalilzadeh’in yönetmenliğini yapacağı yeni dizi ile kariyerinde bir ilke imzasını atacak.

Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem ikilisinin senaryosunu yazdığı ve çok da iddialı bir şekilde yeni sezonda izleyici karşısına çıkması beklenen Ateş Kuşları dizisi, atv’nin yeni sürprizi olacak.

Yan rollerden başrole, Başak Gümülcinelioğlu'nun kariyer sıçraması göz kamaştırıyor! 9

Turna karakterinde izleyeceğimiz Başak Gümülcinelioğlu da kariyer yolculuğunda başrol fırsatını iyi değerlendirerek, kariyer basamaklarını hızlı tırmanmayı hedefliyor.

Farklı bir dizi olarak öne çıkan Ateş Kuşları, toplumun kanayan yaralarından olan sokak çocuklarının hikayelerini izleyicilerle buluşturacak.

Her türlü canlıya karşı büyük sevgi beslediğini her fırsatta ortaya koyan Başak Gümülcinelioğlu için de Turna rolü hem kariyeri için yeni bir sınav hem de hikaye noktasında duygusallığını ortaya koyabileceği bir proje olarak gözüküyor.