Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinden sonra Sinan Tuzcu etkili bir rol ile yeniden dizilere dönüyor!

Sen Anlat Karadeniz dizisinden sonra Sinan Tuzcu etkili bir rol ile yeniden dizilere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sinan Tuzcu’nun ne kadar başarılı bir rol yeteneğinin olduğunu iyi bilen dizi izleyicileri, 2003 yılından bu yana oyuncunun projelerini yakından takip ediyor. Ihlamurlar Altında dizisindeki Ömer karakterinden Aşk ve Ceza dizisindeki Hakan karakterine, Mor Menekşeler dizisindeki Dedo’dan Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Mustafa’ya kadar oyuncu birbirinden çok farklı rollerle hayranlarını mest etmiş bir isim.

Sinan Tuzcu’nun hala akıllardan çıkmayan Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Mustafa karakteri kadar öne çıktığı bir yapım son yıllarda olmamıştı. Son Yaz dizisinde yan rolde bulunan ve Metin karakterini canlandıran oyuncu, Mavera dizisinde ise Atıf rolündeydi. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde ise Dukas olarak izlediğimiz Sinan Tuzcu, yeniden setlere dönüş yapıyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisinden sonra Sinan Tuzcu etkili bir rol ile yeniden dizilere dönüyor! 8

49 isimli sinema filminde rol alan Sinan Tuzcu, yeni sezon için yeniden bir televizyon dizisinde yer almak için anlaşma yaptı. Kaan Yıldırım’ın başrolünde yer aldığı ve istihbarat ağırlıklı bir dizi için anlaşan Sinan Tuzcu, Show TV ekranında hayranları ile buluşacak.

Bir istihbarat ajanının yaşadıklarını ortaya koyan ve TRT1’de yayınlanan Teşkilat dizisinin bir benzeri olarak gözüken yeni yapımın ismi olarak Sipahi ismi üzerinde duruluyor. Basına yansıyan bilgilere göre Sipahi dizisi için Eylül ayının ortalarında sete çıkılacak.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yaptığı faaliyetler Teşkilat dizisiyle öne çıkmıştı. Şimdi de Sipahi isimli diziyle yeni bir açılım ortaya konulacak. Sinan Tuzcu da bu yeni açılımda yer alan oyunculardan birisi oldu.

Sen Anlat Karadeniz dizisinden sonra Sinan Tuzcu etkili bir rol ile yeniden dizilere dönüyor! 9

Sipahi isimli dizideki rolüyle ünlü oyuncunun Sen Anlat Karadeniz’deki Mustafa karakterinin yarattığı etkiye benzer bir durumun oluşup oluşmayacağı da şimdiden merak konusu oldu.