Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaralı Kuşlar 18 Nisan Perşembe 14. bölümde Levent çok öfkeli!

Yaralı Kuşlar 18 Nisan Perşembe 14. bölümde Levent çok öfkeli!

tarafından ker_def

Yaralı Kuşlar 14. Bölümüyle 18 Nisan Perşembe günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin 14. bölmünde neler olacağı merakla bekleniyor. Kanal D’nin yeni günlük dizisinin yeni bölümünde Meryem’in odasına girdiğini gören Levent oldukça öfkeleniyor!

Levent şirkette olanların bir kısmını öğreniyor. Bahadır ve Hülya Levent’in öğrendiğini duyunca şok yaşıyor. Levent, Ömer’in elinde Efe’nin odasında olan bir oyuncağı görünce sinir krizi geçiriyor. Efe’nin odasının kilidinin nasıl açıldığını sorgulayan Meryem bu durumu duyunca kuşkulanmaya başlıyor. Levent’in odasına gidip o odada neler olduğunu öğrenmek isteyen Meryem, vazgeçiyor ancak Levent’e de yakalanıyor. Meryem, Levent’e bu durumu nasıl açıklayacak? Levent, Ömer’in gerçekte kim olduğunu öğrenecek mi? 

Başrollerinde, Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı ve Cemre Melis Çınar’ın olduğu Yaralı Kuşlar Kanal D’de ekrana gelecek.

Hikayemiz, yıllar önce ailesinden koparılmış ve bambaşka bir yaşama mecbur bırakılmış küçük Ömer’in, ablası bildiği Meryem’le hayata tutunma çabasını konu almaktadır.

Ancak Ömer’in öz babasıyla karşılaşması sonucu kartlar yeniden dağıtılacak hiç kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacaktır.