Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi 3. sezonda Kaan Urgancıoğlu var mı, yok mu? İşte merakla beklenen o mesaj!

Yargı dizisi 3. sezonda Kaan Urgancıoğlu var mı, yok mu? İşte merakla beklenen o mesaj!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi Yargı çok konuşulacak sezon finali ile izleyicilerine şimdilik veda etti.

İkinci sezonu ile de izleyicinin gönlünde taht kuran Yargı’nın oyuncuları nasıl bir sezon geçirdikleri ve yeni sezona dair samimi açıklamalarda bulundu.

Dizide en çok merak edilen isim Ilgaz karakterini canlandıran Kaan Urgancıoğlu oldu. Oyuncu, ikinci sezonun ardından şöyle konuştu: “Bu sezon Ilgaz için oldukça hareketli geçti diyebilirim. Mutluluklar da yaşadı, kaybetme korkuları da… Zaman zaman umutsuzluğa düşse de hiç pes etmedi Ilgaz, inandıklarından ödün vermedi.”

Ilgaz karakterini canlandırmaktan büyük keyif alan Kaan Urgancıoğlu, harika bir ekip ile birlikte çalıştıklarını söyledi. Herkes, oyuncunun 3. sezon ile ilgili mesajını da merak ediyor.

Kaan Urgancıoğlu, Ilgaz karakterine ne olacağı konusunda senarist Sema Ergenekon’u işaret etti. İşte oyuncunun açıklaması: “Benim içinse her bölümü keyifle oynadığım bir sezondu. Her hafta bizim seyircimizle buluşmamızı sağlayan arka planda harika bir ekibimiz var. Onlara buradan da bir kez daha teşekkür etmek isterim.

3.sezon içinde eminim Sema Ergenekon’un harika fikirleri vardır. Şimdiden herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu yazlar dilerim.”

Yargı dizisinin 3. sezonunda senarist Sema Ergenekon’un nasıl bir hikaye düzeni kuracağı bilinmiyor ama birçok izleyici Kaan Urgancıoğlu’nun bir şekilde hikaye içinde kalacağına yönelik bir inanca sahip. Bekleyip yeni gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.