Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisi 3. yeni sezonunda tüm yük Pınar Deniz’in omuzlarına yüklenecek!

Yargı dizisi 3. yeni sezonunda tüm yük Pınar Deniz’in omuzlarına yüklenecek!

tarafından ker_def

İlk iki sezonu çok başarılı şekilde geçen Yargı dizisinde üçüncü sezon şimdiden merak edilmeye başlandı. 7 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan 63. bölüm ile birlikte Yargı dizisinde ikinci sezon da geride kaldı.

Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, çok etkileyici bir hikayeye sahip. Senarist Sema Ergenekon, her hafta izleyicileri sürprizlerle dolu olaylarla karşılaştırıyor ve bu durum da dizinin başından bu döneme kadar sürekli gündemde kalmasını sağladı. Çok iyi reytingler de elde eden Yargı dizisinde 3. sezonda da yine akıcı bir hikaye milyonlarca izleyiciyi bekliyor olacak.

Pınar Deniz ise yeni sezonda Ceylin karakteri ile hikayenin taşıyıcısı olmak durumunda. Çünkü Ilgaz karakterinin bundan sonra hikayede ne şekilde olacağı bilinmiyor. Her şey Sema Ergenekon’un ne yapacağına bağlı ama bir başka gerçek var ki, üçüncü sezon tamamen Ceylin’in üzerine kurulacak.

Peki Pınar Deniz ne düşünüyor? Oyuncu, “İlk başladığından bu yana Yargı’nın hikayesi hep üstüne katarak gitti. 2.sezonumuz da çok güçlü başlamıştı, Sema’nın kalemi sayesinde her bölümü heyecan içinde okuduk ve oynadık. Ceylin adına, birçok duyguyu bir arada yaşadığı, daha büyüdüğünü hissettiği bir sezondu diye düşünüyorum. Kendi adıma da çok keyifli bir sezondu” açıklamasında bulundu.

Çok iyi bir ekip ile çalıştıklarına vurgu yapan ünlü oyuncu, bu durumu kendisi için büyük bir şans olarak tarif ediyor. Oyuncu, ” Bu ekiple çalışıyor olmak benim için büyük şans. Emeği geçen herkese bir kez daha çok teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

Üçüncü sezonda ne olacak? Herkesin merak ettiği bu soruyu Pınar Deniz de soruyor. Oyuncu, “Yeni sezonda kim bilir neler yaşayacağız, ben de 3.sezonun ilk bölüm senaryosunu elime alacağım günü merakla bekliyorum. Yakında yeniden kavuşmak üzere” dedi.