Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin Eren’i Uğur Aslan, 3. sezonun kilit ismi olacak!

Yargı dizisinin Eren’i Uğur Aslan, 3. sezonun kilit ismi olacak!

tarafından ker_def

Yargı dizisinde ikinci sezon 63. bölüm ile birlikte tamamlandı. Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz ikilisinin başrolündeki dizide dikkat çeken rollerden birisi de Eren oldu. Komiser Eren karakterine izlediğimiz Uğur Aslan gayet başarılı bir performans ortaya koydu.

Dizinin senaristi Sema Ergenekon ile evli olmasına rağmen, röportajında kendisinin de gelecek bölümler hakkında bilgisinin olmadığını söyleyen Uğur Aslan, dizinin hayranları için vazgeçilmez isimlerden birisi oldu.

İyi bir ekip çalışması yaptıklarını anlatan oyuncu, “Tüm ekibimizle ve seyircimizle birlikte çok güzel bir sezon geçirdik. Hikaye her bölüm daha da ivme kazanarak devam etti. Çok güzel yorumlar aldık, artık seyircimizle iyice kenetlendiğimizi düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Uzun süren projelerde seyirciler bir noktadan sonra hikayeden kopabiliyor. Ancak bu durum Yargı dizisinde hiç yaşanmadı. Bunun nedeni de senarist Sema Ergenekon oldu. Her bölümde yeni sürprizler ve izleyicileri heyecanlandıran olaylar yaşandı.

Uğur Aslan da karısı Sema Ergenekon’un hikaye kurgusuna işaret ederek, şu övgüde bulundu: “Uzun süre devam eden işlerde seyirci bir noktada hikâyeden kopabiliyor ama Yargı’da her bölümün heyecanı hem seyircimizi hem de bizleri dimdik ayakta tutuyor.”

Üçüncü sezonda Eren’in yolculuğu da çok farklı olacak. Pınar Deniz ile birlikte Uğur Aslan’a da yeni dönemde çok fazla iş düşeceği ortada.

Oyuncu, “Eren açısında zorlu geçen bir sezondu. Yeni sezonda yolculuğumuzun daha da heyecanlı bir hale geleceğini düşünüyorum. Bu yolculukta emeği geçen tüm ekibimize ve bizi hiç yalnız bırakmayan seyircimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dizide Yekta olarak izlediğimiz Uğur Polat da ustalığını her bölümde ortaya koydu. Yeni sezonda Yekta ne yapacak izleyiciler de merak ediyor.

Uğur Polat, “Bu sezon Yekta için hareketli geçti. Zor durumdaki Yekta ne yaptı ne etti yine yolunu buldu. Benim içinse böyle bir ekiple çalışmak keyifli. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bakalım yeni sezonda hikaye bizi nerelere götürecek” dedi.