Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi darmadağın etmeye geliyor! Ceylin yanlış tercihiyle her şeyi alt üst edecek!

Yargı dizisi darmadağın etmeye geliyor! Ceylin yanlış tercihiyle her şeyi alt üst edecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay -Ekranın en çok konuşulan, büyük beğeni kazanan yapımlarının başında geliyor Yargı dizisi. Kanal D’nin Pazar akşamlarına damgasını vuran dizisinde 29. bölüm, izleyen herkesin uzun süre unutamayacağı anlara sahne olacak.

Babasının katilinin Çınar olduğunu Yekta’dan öğrenen Ceylin, onun yönlendirmesi ile Ilgaz’ı dinlemeyerek çok başka bir yola sapıyor! Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu başrolünde oynadıkları dizinin 29. bölümünde Ceylin’in perişan hali, izleyenlerin yüreklerini dağlarken, gerçekleri Yekta nedeniyle farklı algılayan Ceylin, atacağı adımla herkesi şaşırtacak!

Yargı dizisi darmadağın etmeye geliyor! Ceylin yanlış tercihiyle her şeyi alt üst edecek! 18

Babası ve dedesinin yurtdışına kaçırmaya çalıştığı Çınar’la ilgili Yekta, başka planları devreye sokuyor! Ceylin’e Ilgaz, Pars ve Eren’in Çınar’ın kaçışına yardım ettiği görüntüsü veren Yekta, amacına ulaşıyor.

Büyük bir aşk yaşayan Ilgaz ve Ceylin’i uçurumun kenarına getiren bu yanlış anlaşılma sonucu olaylar farklı bir yere kayacak! Ceylin, bir kez olsun Ilgaz’ı dinlememekte direnirken, kardeşini kaçırmaya çalıştığı inancıyla onu ihbar edecek!

Yargı dizisi darmadağın etmeye geliyor! Ceylin yanlış tercihiyle her şeyi alt üst edecek! 19

Babasını Çınar’ın öldürdüğü gerçeği ile yüzleşmeye çalışan ancak Ilgaz’ın Çınar’ı kaçırmaya çalıştığını sanarak daha da büyük bir acı içine düşen Ceylin’in yapacakları herkes için şaşırtıcı olacak! Yekta’nın kurguladığı gibi davranmaya başlayan Ceylin, tüm taşları bir bir yıkarken Ilgaz ile arasına uçurumlar açacak hamleler yapacak!

Ilgaz, kardeşinin Zafer’i öldürdüğünü ve babası ile dedesinin de cesedi kaldırmak ve olayları saklamak için yardım ettiğini öğrenince deliye dönmüştü. Çınar’ın yurt dışına kaçırmaya çalışırken engelleyen Ilgaz, onu adalete teslim etmeye çalışırken hiç ummadığı bir durumun içine düşecek! Ceylin’in gördüklerini yanlış anlaması ile birlikte olaylar çığırından çıkacak!

Ilgaz’ın yaşananlar sonrası kardeşi Çınar’a karşı duyduğu öfke patlaması ise izleyicinin yüreğini burkacak anlara sahne olacak…

Dizinin yeni bölümünde Ceylin gördüğü manzara karşısında Ilgaz’ı dinlemeden polislere haber verirken Ilgaz’ın Çınar’a öfkesini kustuğu anlar, seyirciyi derinden etkiliyor.

Bu anları uzaktan izleyen Yekta zaferinin keyfini çıkartırken Ceylin Pars’a isyan ediyor. Pars’ın sessizliği ise yaşanılan çaresizliği gözler önüne seriyor. ‘Yargı’nın yeni bölüm tanıtımında Ceylin ile Ilgaz’ın ilk tanışma anlarının da gösterilmesi yeni bölüm heyecanını ikiye katlıyor.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Arda Anarat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan gibi önemli isimler dizinin kadrosunda bulunuyor. ‘Yargı’ yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!