Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi genç oyuncu Ulvi Kahyaoğlu için iyi bir kariyer fırsatı oluşturdu!

Yargı dizisi genç oyuncu Ulvi Kahyaoğlu için iyi bir kariyer fırsatı oluşturdu!

tarafından ker_def

Yargı dizisi güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile 3 sezondur gündemden düşmeyen bir proje… Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisi adeta oyunculuk resitali sergiliyor. Dizinin senaryosunu yazan Sema Ergenekon da her hafta izleyicileri şaşırtmayı başararak dizinin uzun süre gündemden düşmemesini sağladı.

Yargı dizisinin yurt dışında elde ettiği başarılar, yayınlandığı ülkelerin artarak devam etmesi, hikayenin milyonlarca insanı kendisine çekmesi gibi çok önemli başarıları bulunuyor.

Dizinin hikayesinde çok önemli oyuncular yer aldı, bazıları ayrıldı ama birçoğu da rollerine devam ediyor. Hikayeye sonradan katılan isimlerden birisi de Ulvi Kahyaoğlu oldu.

Benim Adım Melek isimli iki sezon süren ve büyük de ilgi çeken dizide Kerem karakteri ile yıldızı parlayan genç oyuncu, ardından önemli performanslar ile kariyerinde güçlü çıkışlar sergiledi. Özellikle Tozluyaka dizisinde Berk karakteri ile dikkat çeken oyuncu, şimdi de Efe Ekneraz karakteri ile Yargı dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Ulvi Kayhaoğlu’nun hayranları Yargı dizisindeki performansından da çok memnun olduklarını belirten çok sayıda yorum paylaşıyor. Özellikle de son bölümlerde Efe karakterinin dik duruşunun kendilerini çok etkilediğini belirten izleyiciler, senarist Sema Ergenekon’a bu durumun devam etmesi yolunda mesajlar yolluyor.

Efe’nin haklı tepkilerini ekranda görmekten memnun olan Yargı dizisi hayranları, Ulvi Kahyaoğlu’nun inandırıcı performansı karşısında da övgü dolu paylaşımlar yapıyor.

Bir dizi hayranı diyor ki, “Efe, 3 sezondur benim Ceylin’e söylemek istediğim her şeyi söyledi.”