Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisinde Feyza Civelek sosyal medyanın radarına takıldı!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Feyza Civelek sosyal medyanın radarına takıldı!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti isimli Show TV dizisi, Cuma akşamları yayınlanıyor ve elde edilen çok güçlü reytingler de halen devam ediyor. Dizinin bu başarısının altında yatan en önemli neden ise hikayenin çok etkileyici olması ve oyuncuların da rollerini başarıyla canlandırması olarak söylenebilir.

Kızılcık Şerbeti dizisinin senaryosunu Melis Civelek yazıyor. Yani Feyza Civelek’in annesi. Birçok dizi hayranı için Feyza Civelek’in canlandırdığı Nilay karakteri can sıkıcı birisi ve izleyiciler onun hikayede fazla yer almasından da rahatsız.

İşte bu noktada çeşitli iddialar da ortaya atıldı. Melis Civelek’in kızını öne çıkartmak için Nilay karakterine olması gerektiğinden daha fazla sahne yazdığına yönelik sosyal medyada bir eleştiri dalgası yaşanıyor. Her ne kadar senaristin senaryo matematiğine izleyicilerin bu kadar dahil olmasının anlamsızlığı ortada olsa da sonuçta Nilay karakterinin pek sevilmeyen birisi olması da bu eleştirilerin artmasını sağlıyor.

Feyza Civelek ise bu durumdan rahatsız. İlk sezonda da rolünü başarıyla canlandıran oyuncu, yine etkili bir performans ortaya koyuyor.

Sosyal medyanın radarına ‘anne torpili’ konusu ile takılan Feyza Civelek, ortada böyle bir durum olmadığını şu sözlerle ifade etti:

“”Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Annemin yazdığı birkaç projede yer aldım evet ama o dizilere bile seçmelerle girdim. Herkese adil ve eşit olabilmek için.”