Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi ikinci sezona muhteşem başlarken, şimdiden final planlaması şaşkınlık yarattı!

Yargı dizisi ikinci sezona muhteşem başlarken, şimdiden final planlaması şaşkınlık yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan ve Pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Yargı dizisinden iyi bir ikinci sezon başlangıcı geldi. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin her bölümü sürprizlerle dolu. Senarist Sema Ergenekon, izleyicileri ters köşeye yatırma konusunda bir hayli maharetli gözüküyor.

Kanal D’nin de bu sezon büyük reytingler beklediği Yargı dizisinin tüm kişiler kategorisinde biraz düşük oranlar elde etmesine rağmen, AB ve ABC1 kategorilerindeki çok iyi sonuçları ilerleyen haftalarda artacak gibi gözüküyor. Yargı dizisi için daha henüz sezon yeni başlamış iken final planlaması da nereden çıktı diyebilirsiniz. Ancak Milliyet gazetesi televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu, bu konuyla ilgili çok ilginç bir mesaj verdi.

Yargı dizisi ikinci sezona muhteşem başlarken, şimdiden final planlaması şaşkınlık yarattı! 8

Sina Koloğlu güvenilir kaynaklar ile görüştüğünü ve Yargı dizisi için büyük planlar yapılmadığını duyurdu. Yani dizi öyle 3-5 sezon devam eder, nereye kadar giderse gitsin diye bir düşünce yok.

Zaten dizisinin bu kadar çok sevilmesinin altında hikayesindeki sürprizler, ters köşeler ve gizemler öne çıkıyor. İzleyiciler de bir sonraki hafta ne olacağını çok merak ettiği için Yargı dizisi çok etkili bir şekilde ilerliyor.

Ancak dizinin hikayesinin uzun yıllar bu şekilde sürdürülmesinin mümkün olmadığını da sektördeki herkes iyi biliyor. İşte bu nedenle Yargı dizisi için şimdiden ikinci sezonun final olup olmayacağı tartışılmaya başlandı.

Sina Koloğlu, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “Bir başka merak ettiğim dizi #Yargı. 35. bölümü ile yeni sezona merhaba dedi. Güvenilir bir kaynağa sordum diyeyim. ‘Tadında bırakalım diye düşünüyoruz’ cevabını aldım.”

Yargı dizisi ikinci sezona muhteşem başlarken, şimdiden final planlaması şaşkınlık yarattı! 9

Sina Koloğlu’na bilgi veren kaynaklar diziyi tanıyan, ekibi bilen ve planlamalardan haberdar olabilecek kişiler gibi gözüküyor. Sonuçta uzun yıllardır televizyon eleştirmenliği yapan Sina Koloğlu, sağlam bir bilgi almasa böyle bir paylaşım yapmazdı.

İşte bu paylaşıma bakılınca da Yargı dizisinin sezon sonunda final olma ihtimali belirdi. Fakat, her şey izleyiciye ve senaryoya bağlı olacak. Şayet senarist aynı heyecanı sürdürebilecek ise ve izleyiciler de karşılığını verecek ise, Yasak Elma dizisinde olduğu gibi yapım ekipleri de devam etme konusunda karar değiştirebilir.