Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Ceyda Ateş son yıllarda tercihini sinema filmlerinden yana yapıyor!..

Oyuncu Ceyda Ateş son yıllarda tercihini sinema filmlerinden yana yapıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Küçük yaşlardan itibaren setlerde olan Ceyda Ateş henüz 7 yaşındayken Çiçek Taksi isimli unutulmaz dizide ‘Aslı’ karakterini canlandırmıştı. Bugüne kadar pek çok dizide rol alan Ceyda Ateş, en son 2019-2020 sezonunda Çocuk dizisinde rol aldı.

Ardından hamile kalan ve kızı Talia’yı dünyaya getiren oyuncu mesleğine bir süre annelik arası verdi ve herhangi bir projede yer almadı. Eşinin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki işi nedeniyle bu ülkede kalan Ceyda Ateş, projeler olduğunda ise Türkiye’ye dönüş yapıyor.

Oyuncunun son yıllarda kariyer planlamasında tercihini sinema filmlerinden yana yaptığı da dikkatlerden kaçmıyor.  Ceyda Ateş, Anıl Altan ile başrolünde yer aldığı Son Dilek filminin çekimlerini daha yeni tamamlamışken oyuncunun rol aldığı bir başka sinema filmi önümüzdeki ay vizyona girecek.

‘Sevmedim Deme’ şarkısıyla tanınan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayat hikayesinin anlatıldığı, şarkıyla aynı adı taşıyan film 14 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak.

Oyuncu Ceyda Ateş son yıllarda tercihini sinema filmlerinden yana yapıyor!.. 7

Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un kendilerini oynadığı Sevmedim Deme filminde Ceyda Ateş ile birlikte Şebnem Sönmez, Nebil Sayın, Rıza Akın, Aytaç Uşun, Yalçın Hafızoğlu, Berrin Keklikler, Uğur Serhan, Tolga Aykut ve çocuk oyuncu Eliz Baltacı’da rol alıyor.

Yönetmen koltuğunda Burak Kuka’nın oturduğu Sevmedim Deme, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un kader ortaklığını ve nasıl ünlü olduklarını beyazperdeye taşıyacak. Mahzen Yapım ve Netd’nin ortak yapımcılığını üstlendiği, “modern bir arabesk yaşam hikâyesi” diye tanımlanan film, 14 Ekim’de vizyona girecek.