Ana sayfa Sosyal Medya Kubilay Aka setten sete koşuyor. Yeni filminin çekimlerine başlayan oyuncu imajıyla da dikkat çekti!..

Kubilay Aka setten sete koşuyor. Yeni filminin çekimlerine başlayan oyuncu imajıyla da dikkat çekti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda yoğun çalışma performansı ve başarılı rolleriyle dikkatleri çeken oyuncu Kubilay Aka, durup dinlenmeden yeni projelerde yer almaya devam ediyor.

Ünlü oyuncunun Hazar Ergüçlü ile birlikte rol aldığı ve hayranlarının merakla beklediği yeni dijital dizisi Sadece Arkadaşız, Exxen dijital platformunda daha yeni yayına girmişken oyuncudan bambaşka bir proje müjdesi geldi.

Ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın yeni filmi Sevda Mecburi İstikamet’in oyuncu kadrosunda yer alan Kubilay Aka sete girdi. Setin ilk günü instagram hesabından paylaşımda bulunan oyuncu yeni imajıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Kubilay Aka setten sete koşuyor. Yeni filminin çekimlerine başlayan oyuncu imajıyla da dikkat çekti!.. 7

Çağan Irmak’ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği yeni sinema filmi Sevda Mecburi İstikamet Orchestra Content yapımcılığında sete çıktı. Başrollerinde Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu’nun yer aldığı Sevda Mecburi İstikamet’in konuk oyuncu kadrosunda da Hilmicem İntepe, Selçuk Borak, Ali Savaşçı, Nergis Öztürk ve Şebnem Sönmez’in de aralarında bulunduğu ünlü isimler yer alıyor.

Öte yandan, Gülen Gözler ve Hababam Sınıfı gibi Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden tanınan Sevda Aktolga da uzun yılların ardından Sevda Mecburi İstikamet filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Her projesi merakla beklenen yönetmen Çağan Irmak’ın 70’lerden 2000’li yıllara uzanan bir yol hikayesi anlattığı yeni filminde, ünlü bir oyuncunun kızıyla olan yarım kalmış hikayesini tamamlamak için çıktığı yolculuğu neşeli ve sıcak bir üslupla anlatılacak.

Müziklerini de Teoman’ın yaptığı filmin dağıtımcılığını CJ ENM Türkiye üstleniyor. Sevda Mecburi İstikamet, Ocak ayında sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.