Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi reytinglerde muhteşem başladı, Kirli Sepeti ise umut verdi!

Yargı dizisi reytinglerde muhteşem başladı, Kirli Sepeti ise umut verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Yargı dizisi 3. sezona başladı. Yeni dönem izleyicileri fazlasıyla şaşırtırken, hikayedeki büyük değişimin sezon sonuna kadar sürprizlerle desteklenmesi bekleniyor.

İşte böyle güçlü bir senaryo etrafında Yargı dizisi yine çok iyi reytingler ile sezona başladı. Tüm izleyici gruplarında ortalamanın çok üzerinde gelen reytingler ile birlikte Yargı dizisi 64. bölümü ile tüm izleyici gruplarında birincilik elde etmeyi başardı. Kanal D için üçüncü sezonda da Yargı dizisinin muhteşem bir süreç yaşatacağı etkileyici reyting sonuçları ile netleşmiş oldu.

Fox TV ekranında ise Kirli Sepeti isimli yepyeni bir dizi izleyicilerle buluştu. Kalabalık bir oyuncu kadrosunun yer aldığı, fakir ile zengin arasındaki farkın ortaya konulduğu Kirli Sepeti dizisinin ilk bölüm reytingleri ortalamanın biraz altında gerçekleşti.

Ancak dizinin ilk bölümü ile birlikte kötü olarak tarif edilemeyecek ama daha iyi olması hedeflenen reyting sonuçları ile şimdilik geçer not aldığını söylemek lazım. Tüm izleyici gruplarında günü üçüncülükle tamamlayan Kirli Sepeti dizisi ilerleyen haftalarda biraz daha izleyici kazanır ise Pazar akşamlarının iddialı yapımlarından birisi haline gelebilir.

Pazar akşamları reyting rekabeti artık daha sert geçecek. Teşkilat isimli TRT1 dizisinin dördüncü sezonunda Murat Yıldırım ile Aybüke Pusat başrolde yer alacak ve bu projenin de yepyeni bir hikaye düzeni ile izleyici karşısına çıkacağı biliniyor.

Yargı dizisinin kendi izleyicisini ekranda tutması, Kirli Sepeti dizisinin büyük bir sürpriz yapma ihtimalinin sürmesi, Teşkilat dizisinin de dördüncü sezonunda bambaşka bir görüntü ile izleyicilerin karşısına çıkacak olması Pazar akşamları reyting rekabetinin çok sert geçeceğini anlatıyor.