Ana sayfa Sosyal Medya Halil İbrahim Ceyhan’ın Yaman karakterinden Murat’a dönüşüm başarısı hayranlarına gurur verdi!

Halil İbrahim Ceyhan’ın Yaman karakterinden Murat’a dönüşüm başarısı hayranlarına gurur verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kirli Sepeti isimli Fox TV dizisi pazar akşamlarının yeni alternatif dizisi olarak izleyicilerle buluşmaya başladı. İlk bölümde en dikkat çeken isimlerden birisi de Halil İbrahim Ceyhan oldu.

Emanet isimli Kanal 7’nin günlük dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran genç oyuncu, sosyal medyada da hayranlarından büyük bir destek görüyor. En popüler erkek oyuncular araştırmalarında son dönemde ilk 10 arasından hiç aşağıya düşmeyen Ceyhan, yeni dizisi Kirli Sepeti ile de son dönemde gündemde yer almayı sürdürüyor.

Kirli Sepeti dizisinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından Halil İbrahim Ceyhan’ın yeni rolündeki hallerini gören ve bundan da büyük mutluluk duyan hayranları sosyal medyada binlerce paylaşımda bulundu. Oyuncunun bebek sevdiği sahnelerden kısa videolar hazırlayan hayranları sevimli ifadelerle yorumlarda bulundu.

Kirli Sepeti dizi projesinde Melisa Döngel ile partner olmasıyla da konuşulan Halil İbrahim Ceyhan yine karizması ve oyunculuk yetenekleri ile sosyal medyada hayranları tarafından övgü yağmuruna tutuldu.

İzleyicilere göre oyuncu hikayedeki Murat karakteri ile güzel bir izlenim bıraktı. Efendi, nazik ve iyi bir insan olan Murat karakteri birçok izleyiciyi daha ilk bölümden kendisine çekmeyi başardı.

Tabii ki oyuncunun Emanet dizisindeki 3 sezonun ardından Yaman karakterinden Murat karakterine dönüşümünün çok başarılı olması da hayranlarından övgü aldı.

Sıla Türkoğlu ile birlikte Emanet dizi projesindeki başarıları ile son yılların en hızlı kariyer çıkışını gerçekleştiren genç isimlerinden birisi olan Halil İbrahim Ceyhan, hayranlarından yeni rolü nedeniyle çok sayıda övgü almaya da başladı.

Daha ilk sahnesinde bile çok heyecanlandıklarını belirten oyuncunun hayranları, Halil İbrahim Ceyhan’ın rolüne ne kadar konsantre olduğunu ve 3 yıl boyunca Emanet dizisindeki Yaman karakterinden sonra Murat olarak bambaşka bir havayı yansıtmayı başardığını yazdı.

Özellikle de yurt dışından Türk dizilerini takip eden ve sosyal medyada bir hayli de etkili olan yabancı dizi hayranlarının Halil İbrahim Ceyhan’a çok yoğun bir ilgi göstermekte olduğunu sosyal paylaşım sitelerindeki yorumlardan görebilirsiniz.

Halil İbrahim Ceyhan'ın Yaman karakterinden Murat'a dönüşüm başarısı hayranlarına gurur verdi! 7