Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisi sezon finalinde büyük sürprizler yaşanacak!

Yargı dizisi sezon finalinde büyük sürprizler yaşanacak!

tarafından ker_def

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı, başladığı ilk günden beri ilgiyle takip edilen dizisi Yargı’nın sezon finalinden ilk tanıtım yayınlandı. Ilgaz ve Ceylin’in romantik anlarının gözler önüne serildiği tanıtımdaki sürpriz düğün sahnesi izleyenleri etkileyecek bölümün sinyallerini veriyor. Dizinin setinden gelen görüntüler sürprizin ne kadar heyecan verici olduğunu anlatıyor.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 34. bölümünde izleyicileri bekleyen bazı sürprizler olacağı ortaya çıktı. Dizinin başından bu yana ekran başına geçen milyonları şaşırtan senarist Sema Ergenekon, sezon finaline yakışır bir hikaye örgüsü ile yine izleyicilere büyük şaşkınlık yaşatacak.

Yargı dizisi sezon finalinde büyük sürprizler yaşanacak! 8

Aylardır heyecan dolu bir hikâyeyi ekranlara taşıyan Yargı’nın sezon finali bu pazar akşamı seyirciyle buluşacak. Sezon finaline günler kala bölümden yayınlanan ilk tanıtım, izleyenlerin yüzünde tebessüm yaratıyor. Ilgaz ve Ceylin’in barıştığı anların ekrana geldiği tanıtımda izleyici rüya gibi bir düğüne tanıklık ediyor.

Yargı dizisi sezon finalinde büyük sürprizler yaşanacak! 9

Romantik anların yaşanacağı bir bölümün habercisi olan tanıtım, sezon finali heyecanını ikiye katlarken göz kamaştırıcı düğünde yaşanacaklar merak konusu oluyor. Yargı, nefes kesici sezon finaliyle seyirciyi ekran başına kilitleyecek.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile birlikte; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan gibi önemli isimler bulunuyor. ‘Yargı’ sezon finaliyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…