Ana sayfa Dizi Haberleri Bir yanda Tozlu Yaka diğer tarafta Duy Beni! Fox ve Star TV’nin İki dizisi birbirine ne de çok benziyor!

Bir yanda Tozlu Yaka diğer tarafta Duy Beni! Fox ve Star TV’nin İki dizisi birbirine ne de çok benziyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde televizyon kanalları birbiri ardına projeler ortaya koymaya başladı ve bu yapımlar arasında Tozlu Yaka ile Duy Beni de hikayeleri noktasında benzerlikler taşıyor.

Tozlu Yaka, Fox TV için NTC Medya tarafından hazırlanan bir dizi ve uzun süredir de ön çalışmaları devam ediyor. Haziran ayında sete çıkılması beklenirken dizinin hikayesi bir gençlik draması olarak öne çıkıyor… Hem genç isimler hem de tecrübeli oyuncular kadroda yer alıyor…

Semih Bağcı’nın yönetmenliğini yaptığı dizide Nilsu Berfin Aktaş, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Serra Pirinç gibi genç oyuncuları bir arada göreceksiniz. Ayrıca tecrübeli isimler; Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert, Kadim Yaşar, Nebil Sayın ve Nur Yazar da kadroda yer alıyor.

Gençler ile tecrübeli oyuncuların buluşacağı ve gençlik draması olarak öne çıkacak olan diğer dizi ise Duy Beni isimli Star TV’nin yeni dizisi oldu…

Tozlu Yaka dizisinde zengin ve fakir öğrencilerin etkili dram hikayesi izleyicilerle buluşacak. Duy Beni isimli dizi de bir gençlik draması ve zengin bir okuldaki parlak öğrenciler arasında yaşanan trajik olaylar izleyicilerle buluşturulacak.

Yani her iki dizi de gençlik draması olacak ve hikayelerin de birbirlerine benzer yönlerinin olacağı anlaşılıyor…

Duy Beni dizisinin hikayesini Makbule Kesif yazıyor ve Süreç Film imzasını taşıyor… Dizide başrollerde Rabia Soytürk ile Caner Topçu’yu göreceksiniz. Ayrıca Burak Can da anlaşma sağlanan bir başka genç oyuncu olacak.

Dizide ayrıca tecrübeli isimleri de görebileceğiz. İlk anlaşma sağlanan oyuncu Berk Hakman oldu ve 4 yıl aradan sonra ünlü oyuncuyu yeniden televizyon ekranında görme fırsatınız olacak.

Tozlu Yaka ile Duy Beni isimli diziler, gençlerin günümüzdeki sorunlarına odaklanan projeler ve birer dram hikayesi olarak yakında izleyicilerle farklı kanallarda buluşacak.