Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir son görevi tamamlayıp, artık yeni yuvasında yola devam edecek!

Demet Özdemir son görevi tamamlayıp, artık yeni yuvasında yola devam edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, yoğun bir dönem geçiriyor. Disney Plus ile anlaşma yaptıktan sonra Dünyayla Benim Aramda isimli dizisi için sete çıkan oyuncu, ekip arkadaşları ile eğlenceli bir çekim ortamı oluşturduklarını söyledi.

Oyuncu, yeni dizisi hakkında detay veremiyor ama sette her şeyin yolunda olduğunu ve çok da mutlu olduğunu belirtti. Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın da başrollerinde yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisi eğlenceli bir romantik komedi dizisi olacak… Ancak oyuncunun bir başka projesi daha var.

Geçen yıl yaz aylarında Şükrü Özyıldız ile birlikte başrolünde yer aldığı Aşk Taktikleri filminin ikincisi için de sete çıkacak olan oyuncu, yaz dönemini yine çalışarak geçirecek. Aslında Demet Özdemir, Disney Plus ile özel bir anlaşma yaptı ve sadece bu platformun işlerinde yer almayı kabul etti.

Demet Özdemir son görevi tamamlayıp, artık yeni yuvasında yola devam edecek! 7

Ancak Disney Plus yetkilileri, Netflix ile daha önce çalışan ve devam filmi olduğu için de Aşk Taktikleri 2 için ünlü oyuncuya izin verdi. Demet Özdemir, bu projede yer aldıktan sonra artık sadece Disney Plus’ta yayınlanacak projeler ile yoluna devam edecek.

Aşk Taktikleri 2 filminin ikincisi için de hazırlıklar devam ediyor. Bir süredir çekim takvimi belli olmamıştı. Ancak gelen bilgilere göre Temmuz ayı içinde ekip çekimlere başlayacak. Demet Özdemir de devam filmi olduğu için Disney Plus’ın verdiği izinle sette yer alarak, bu görevini de tamamlayacak.