Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde 2023 yılı büyük bir bilmece ile sona eriyor!

Yargı dizisinde 2023 yılı büyük bir bilmece ile sona eriyor!

tarafından ker_def

Yargı dizisinin 77. yeni bölümünde Nadide Başsavcı bilmecesi yaşanacak. Her bölümde izleyicileri şaşırtmayı başaran Yargı dizisinde çok etkileyici bir bölüm daha geliyor.

2023 yılında da başarısına devam eden ve ödüller kazanan Yargı dizisi, yine heyecanlı bir bölümle milyonlarca izleyiciyi etkileyecek.

24 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha paylaşıldı.

Her Pazar yeni bölümleri ile ekrana gelen sevilen dizisi Yargı, 2023 yılının son bölümüyle ekrana gelecek.

Usta oyuncu İştar Gökseven’in konuk olduğu yeni bölümden yayınlanan 2’nci tanıtımda Ilgaz ile Ceylin’in tartışmasının ardından yakınlaştığı anları dikkat çekerken; Nadide Başsavcı’nın Ilgaz’ı dosyadan aldığı anlar ise bölüme dair birçok soru işaretini de beraberinde getiriyor.

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’da bu hafta Nadide Başsavcı bilmecesi izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Ilgaz ve Ceylin’in tartışmasının ardından yakınlaştığı anlarla başlayan tanıtımda Nadide Başsavcı kendisinden istenen talebe karşı çıksa da tanıtımın sonunda Ilgaz’ı dosyadan aldığı anlar olayların seyrine dair heyecanı yükseltiyor.

Yargı’nın bu bölümünde kadroya başarılı usta oyuncu İştar Gökseven konuk olarak dahil olurken, Gökseven’in hikayedeki yeri merakla bekleniyor.

Yargı’ yeni bölümleri ile pazar akşamları Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.