Ana sayfa Dizi Fragmanları Yabani dizisinde Rüya, Yaman’ın pusulası görevi görüyor!

Yabani dizisinde Rüya, Yaman’ın pusulası görevi görüyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında Yabani isimli dizinin 16. yeni bölümü 26 Aralık Salı akşamı yayınlanacak. Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı Yabani dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Peki neler yaşanacak? İşte detaylar:

Yaman kardeşi Umut’un cenazesinden sonra ailesi bildiği Soysalanlar ile eve döndüğünde Alaz herkesi şaşırtacak bir gerçekle onları karşılar. Bu gerçek Yaman Ali’nin babasının doktor Güven Aydın olduğudur.

Tek sarsılan Yaman Ali olmayacaktır aynı zamanda Soysalanların yapı taşları teker teker yerinden oynar şekilde sarsılır. Bu yapı taşları sallanırken mağdur baba ve eşi oynayan Serhan’ı Metin’in artık Şebnem ve kızı Rüya’nın yanından ayrılmayacak olduğu gerçeği sıkıştırır.

Rüya ise yıllar sonra evine dönen babası Metin ve annesi Şebnem’in ne yaptığını anlamaya çalışsa da Metin kızının gönlünü kazanmaya kararlıdır. Şebnem, Metin’i her ne kadar yıldırmaya çalışsa da kızını geri kazanma motivasyonu Metin’i yıldırmayacaktır.

Yaman’ın babası Güven Aydın, gerçeği ağızdan ağıza tüm herkese geçerken bu gerçek Neslihan’ı yıllarca bu sırı saklamış yalancı bir anne konumuna sokar.

Özellikle de Alaz ve Çağla bu duruma oldukça öfkelenir. Zaten yas duygusu vücudunun her zerresini acıtırken bir de bu gerçekle sarsılan Yaman Ali ortadan kaybolur. Yaman Ali’yi bulan yine pusulası Rüya olacaktır. Bütün bu olanlardan sonra kendini hiçbir yere ait hissedemeyen Yaman Ali kardeşleri Asi ve Cesur’un yanına döner.

Yılbaşı gelip çatar; Ece Umut’un kalbiyle iyileşmenin burukluğunu yaşarken evine döner ve Soysalanlar biraz da olsa normalleşirken, Yaman da kardeşleri Cesur ve Asi ve eski mahallesinde yaşamaya devam eder.

Bütün olanlardan şişen ve bunları sindiremeyen bir Alaz görürüz. Peki Alaz bu haliyle ne derece ileriye gidebilecek? Bu gerçekleri sindirememişlik duygusunun cezasını kim çekecektir?