Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde 8 yeni oyuncu ve 8 yeni karakter ile değişim çok güçlü olacak!

Yargı dizisinde 8 yeni oyuncu ve 8 yeni karakter ile değişim çok güçlü olacak!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında 24 Eylül pazar akşamı üçüncü sezona başlayacak olan Yargı dizisinde ekip sette bir araya gelerek çekimlere başladı. Dizinin yeni sezon tanıtımı da yayınlandı ve Ceylin ile Ilgaz’ın hesaplaşması yürekleri yaktı. Senarist Sema Ergenekon’un yine senaryoda sürprizlerle izleyicileri ekrana bağlayacağı bir dönem başlıyor.

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle iki sezondur seyirciyi hem Türkiye’de hem de dünyanın birçok ülkesinde ekran başına kilitleyen Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi, 24 Eylül’de yepyeni bir hikaye düzeni ile başlıyor.

Geçtiğimiz sezonun finalinde Ilgaz ve Ceylin’in karşılaşmasıyla izleyiciler ekran başında gözyaşlarına boğulurken yeni sezondan yayınlanan ilk tanıtımda ikilinin duygusal hesaplaşması hem ilk bölüme hem de sezona dair merakı yükseltti.

Bir başka merak unsuru ise hikayede nasıl değişiklikler yaşanacağı ile ilgili. Dizinin senaryosunda önemli yenilikler yapıldı ve bu durumu net bir şekilde gösteren şey ise projeye katılan isimlerden anlaşılıyor.

‘Yargı’nın 3’üncü sezonunda kadroya yeni isimler dahil oldu.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin, Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken dizide yer alan diğer oyuncular şöyle: “Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş.”

Üçüncü sezonda diziye tam 8 yeni oyuncu katıldı. Bu durum da gösteriyor ki senaryoda büyük bir değişim ile karşı karşıya kalacağız.

Diziye katılan oyuncular; Ferit Kaya, Seda Türkmen, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Alican Altun, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türay ve Ayşen Sezerel olarak dikkat çekiyor.

Hikayeye yeni bir soluk getirecek yeni isimlerden Ferit Kaya, Osman’ın iş ortağı ‘Can’a hayat verecek.

Seda Türkmen ise Eren’in sevgilisi ‘Dilek’ karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Müge Bayramoğlu’nu Yekta ile çalışan avukat ‘Nil’ karakterinde izleyeceksiniz.

Çağla Demir ise Ilgaz’ın yardımcısı ‘Ela’ karakterine hayat verecek.

Başsavcı olarak bu sezon hikayeye katılan ‘Nadide’ karakterini Ayşen Sezerel canlandıracak.

Nadide’nin yardımcısı ‘Yiğit’i ise Alican Altun oynayacak.

Ulvi Kahyaoğlu’nu yeni genç savcı ‘Efe’ rolünde izleyeceğimiz dizide Özlem Turay ise Dilek’in ablası ‘Filiz’e hayat verecek.

‘Yargı’nın heyecan dolu 3’üncü sezonu 24 Eylül’de Kanal D!