Ana sayfa Sinema Şimdiden hazırlanın! Demet Özdemir’li Aşk Taktikleri yarın Netflix’te!

Şimdiden hazırlanın! Demet Özdemir’li Aşk Taktikleri yarın Netflix’te!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir televizyon ekranlarında olmayan Demet Özdemir, Netflix’te yayınlanacak yeni filmiyle izleyiciyle buluşacak. Güzel oyuncunun başrolünü Şükrü Özyıldız’la paylaştığı Aşk Taktikleri isimli film 14 Şubat’a denk gelmesiyle romantizm rüzgarı estirecek.

En son TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir ile hayranlarının karşısına çıkan Demet Özdemir uzun bir aradan sonra nihayet yeniden ekranda. Özdemir’in başrolünü Şükrü Özyıldız’la paylaştığı Aşk Taktikleri isimli film yarından itibaren Netflix ekranında olacak.

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’den sonra tercihini dijital kanal ve filmden yana kullanmıştı. Filmin çekimleri yaz aylarında tamamlanmıştı ancak konusuyla ilgili hiçbir ipucu verilmemişti.

Filmin tanıtımı kısa süre önce yayınlandı ve izleyiciler tarafından çok beğenildi. Ancak ciddi bir ayrıntı da dikkatlerden kaçmadı. Tanıtımdaki görüntülere göre Aşk Taktikleri’nin hikayesi 2003 Hollywood yapımı olan ve Kate Hudson ile Matthew McConaughey’nin başrollerinde yer aldığı Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? filmi ile çok benzer.

Demet Özdemir’in heyecanı ise büyük. Güzel oyuncu kısa süre önce sosyal medya hesabından filmin çok yakında ekranda olacağına dair paylaşımlar yaptı. Bu paylaşımlar hayranları arasındaki heyecanı da iyice artırdı.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Demet Özdemir bu aralar, yaz aylarında Türkiye’deki yayınına başlayacak olan dijital platform Disney Plus ile görüşüyor. Demet Özdemir’in çekeceği dizide başrolü Kerem Bürsin’le paylaşacağı söyleniyor.