Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde avukatı oynayan Pınar Deniz’den avukatlara anlamlı jest

Yargı dizisinde avukatı oynayan Pınar Deniz’den avukatlara anlamlı jest

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin çok konuşulan, iddialı dizisi Yargı, Pazar akşamları izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizide Kaan Urgancıoğlu ile birlikte başrolde yer alan Pınar Deniz, son günlerin çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor.

Oyunculuğu ile beğeni toplayan Pınar Deniz, Yargı dizisinde Avukat Ceylin karakterine hayat veriyor. Kız kardeşinin öldürülmesinin ardından katilini arayan ve davaya büyük katkı sağlayacak delilleri ortaya çıkaran Ceylin, en yakın arkadaşı Engin’in kardeşinin katili olduğunu öğrenmişti.

Bu haber sonrası yıkılan Ceylin, bu kez eşi Savcı Ilgaz’ın kardeşi tarafından öldürülen babası Zafer’in katilini arıyor! Avukat kimliği ile davaları titizlikle takip eden gözüpek Ceylin karakteriyle çok sevilen Pınar Deniz, 5 Nisan Dünya Avukatlar Günü’nde yayınladığı mesajla dikkat çekti.

Dizide bir avukata hayat verdiği için Pınar Deniz’in bu paylaşımı da hayli manidardı. Oyuncu, hukuk temalı dizide adliye koridorlarında koşturan bir avukatı oynarken, asıl avukatları da unutmadı!

Pınar Deniz, 5 Nisan’da yayınladığı mesajında, dizideki cübbeli fotoğrafıyla “Avukatlar günü mü, kutlu olsun” diyerek bu özel günde tüm avukatlara güzel bir jest yaptı.

Ayrıca dizide hayat verdiği Ceylin’e de bir mesaj gönderen Pınar Deniz, “I love Ceylo” notunu düşmeyi de ihmal etmedi. Oyuncu, hayat verdiği Ceylin karakterini çok sevdiğini de böylece ortaya koymuş oldu…

Yargı dizisinde avukatı oynayan Pınar Deniz'den avukatlara anlamlı jest 7