Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru dizisiyle yılın çifti olurlarsa şaşırmayın!

Kasaba Doktoru dizisiyle yılın çifti olurlarsa şaşırmayın!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında geçtiğimiz hafta yayınlanmaya başlayan Kara Tahta dizisinin ardından yeni bir dizi daha ekrana gelmek için gün sayıyordu! Başrollerinde son dönemin başarılı iki genç oyuncusu rol almakta. Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı, Kasaba Doktoru isimli hastane temalı dizide izleyiciyi fragmanlarıyla etkilemeyi başardı!

Dizinin tanıtımlarının dönmeye başlamasından sonra özellikle iki oyuncunun hayranları Kasaba Doktoru dizisini merakla beklemeye başladı. Mucize Doktor dizisine benzetilen ve ekrandaki hastane temalı dizi özlemine de ilaç gibi gelecek olan Kasaba Doktoru, yılın çiftini de çıkarabilir!

Hazal Subaşı, ilk olarak günlük dizi Adını Sen Koy ile tanınmıştı. Ardından Bir Umut Yeter, Halka, Bizi Ayıran Çizgi dizilerinden sonra Çukur dizisiyle hayran sayısını giderek arttırdı. Başarılı oyunculuğu ile aranan bir isim haline gelen Hazal Subaşı, bu kez Kasaba Doktoru ile ekrana gelmekte.

Subaşı’nın partnerini oynayan Deniz Can Aktaş da son olarak Menajerimi Ara dizisi ile büyük bir çıkış yakalamıştı. Ahsen Eroğlu ile partnerliği beğeni toplayan oyuncu, bu kez Hazal Subaşı ile partner oldu. İki ismin birbirleri ile olan ekran uyumuna, tanıtımları izleyen hayranları çoktan olumlu mesajlar vermeye başladı!

Kasaba Doktoru dizisiyle yılın çifti olurlarsa şaşırmayın! 9

Şimdiden ikiliyi ‘yılın dizi çifti’ ilan eden hayranları bile var! İlerleyen süreçte haklılar mı hep birlikte göreceğiz ancak Kasaba Doktoru dizisi, bu iki isimle birlikte asıl kahramanı oynayan Ozan Akbaba’nın da başrolüyle ekranlara ilk bölümüyle 8 Nisan Cuma akşamı geldi.

Akbaba’nın ana karaktere hayat verdiği dizide, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş’ın hayat verdikleri Ömer ve Leyla karakterleri, önümüzdeki günlerin çok konuşulan dizi aşkları olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyorlar!

Diziyi izleyenler, ikiliye geçer not vermiş görünüyor mesajlarında. Kasaba Doktoru dizisinde iki doktora hayat veren genç oyuncular, projenin de öne çıkmasını sağladılar.

Kasaba Doktoru dizisiyle yılın çifti olurlarsa şaşırmayın! 10

Yolları şehre uzak Uluçınar Hastanesi’nde kesişen üç idealist doktorun öyküsünü anlatacak olan dizinin başrol oyuncularından Deniz Can Aktaş, hikayenin mazlum tarafında yer alıyor. Yıllar önce babasını kaybeden Ömer karakterinin Leyla ile karşılaşması, onun hayatını da çok değiştiriyor.

Cesur ve inatçı bir karakter olan Ömer, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar vermiş ve mesleğine duyduğu aşk sayesinde geleceği parlak bir hekim olarak sivrilmiş genç bir doktor.

Kasaba Doktoru dizisiyle yılın çifti olurlarsa şaşırmayın! 11

Yaşadığı olaylar neticesinde kendini Uluçınar Hastanesi’nde bulan Ömer, burada aşık olduğu Leyla ve usta cerrah Hakan ile birlikte hayatını tümüyle değiştirecek bir hikayeye dahil oluyor.

Dizide ayrıca Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever de rol almakta.