Ana sayfa Dizi Analiz Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz boşandı, reyting sıçrama yaptı!

Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz boşandı, reyting sıçrama yaptı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı sürükleyici hikayesiyle çok konuşulan dizisi Yargı’nın yeni bölümü yine seyirciden tam not alarak tüm kategorilerde birinci oldu. Yargı dizisinin yayınlanan 32. bölümü ile tüm izleyici gruplarında birincilik elde etmesi büyük bir başarı olarak kayıtlara geçti. Dizinin AB’de çift haneye yaklaşması ve ABC1 grubunda da çok iyi reyting alması da iyi bir sıçrama olarak dikkat çekti. Ramazan ayı içinde reytingleri bir miktar düşen dizi, eski günlere yeniden dönmeye başladı.

Otuz ikinci bölümü ile sosyal medyada da çok konuşulan dizinin #yargı ile #Hayaller etiketleri TT listesine damga vurdu. Dizinin 34. bölümde sezon finali yaparak ara vereceği de netleşti. 29 Mayıs tarihinde Yargı dizisinin 34. bölümü yayınlanacak ve sonrasında 3 aya yakın bir ara verilecek. Eylül ayında dizi ikinci sezonu ile yeniden kaldığı yerden izleyicilerin karşısına çıkacak.

Peki dizinin otuz ikinci bölümünde neler yaşandı? işte detaylar:  İzleyenlerin Ilgaz ile Ceylin’in boşanmasıyla derinden etkilendiği bölümde boşanmanın ardından ikiliyi nelerin beklediği şimdiden merak uyandırdı. Sevilen dizide sezon finaline yaklaşıldıkça heyecan giderek artıyor.

Temponun bir saniye bile düşmediği bölümde Metin’in Ceylin’e yaptığı sürpriz ziyaret herkesi şaşırtırken Ceylin’in Metin ve Çınar’a karşı içi soğumadı. Ilgaz’la boşanmalarına engel olmak isteyen Metin’in çabaları karşılıksız kaldı ve Ilgaz ile Ceylin boşandı. İkiliyi zor günlerin beklediğinin sinyallerinin verildiği bölümde “Ilgaz ve Ceylin aşkı gerçekten bitti mi?” sorusu akıllarda kaldı.

Pars’ın, Serdar’ı sorguladığı anlarda Serdar, Yekta’dan aldığı tavsiyelerle hiçbir açık vermezken Pars, söylediklerine hiç inanmasa da Serdar’ı serbest bırakmak durumunda kaldı. Eren ise soruşturmaya devam etmeyi kafasına koydu. Ceylin’in iddianameyi yazması için Pars’ın üzerinde kurduğu baskı artarken Ilgaz ise Pars’ın adaletine güvenmeyi seçti. Cüneyt artık Yekta’yla yaptıkları yolsuzlukları kaldıramazken bu konuyla ilgili Yekta’ya isyan etti.

Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz boşandı, reyting sıçrama yaptı! 7

Cüneyt’in bu çıkışına anlam veremeyen Yekta çok sinirlenirken Cüneyt’i işten çıkarmak için işlemleri başlattı. Ilgaz ve Derya ise yıllar önce öldürülen Cihan’ın ailesinin evine yaptıkları ziyarette Yeşim’den şüphelenmeye başladılar. Çağdaş’ın ardından Cansu’nun da zehirlenmesi, tüm okların Ceylin’i ziyaret eden İnci’yi göstermesine sebep olurken Ceylin’in suyunda zehir bulunması bu şüpheleri tasdikledi.

İnci’nin aslında Yeşim olduğunu öğrenen Ilgaz ve Ceylin büyük bir tehlike atlatırken izleyici bu anlarda nefesini tuttu. Yargı’da tansiyon giderek yükselirken zaman atlamasında yaşananların perde arkası sezon finali heyecanını ikiye katlıyor.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Şükran Ovalı gibi önemli isimler rol alıyor.

‘Yargı’ yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…