Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde Ceylin’i televizyonda izledikçe Pınar Deniz de gözyaşlarını tutamıyor!

Yargı dizisinde Ceylin’i televizyonda izledikçe Pınar Deniz de gözyaşlarını tutamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Yargı dizisinin ikinci sezonu ile yeniden hayranları ile Kanal D ekranında buluştu. Ceylin karakterinin yeni sezondaki hikayesini çok merak edenler de pazar akşamlarını sabırsızlıkla bekliyor.

Yargı dizisinin sürekli yukarıya çıkan bir temposu olduğunu ve bunun sırrının ne olduğunun sorulması üzerine, Pınar Deniz şöyle konuştu. “Çok çalışmak bence. Ben uyumayıp gerçekten sadece işime odaklandığım bir dönemdeyim. O yüzden eğer ben şu anda başarılı bir yerdeysem bunu çok çalışmaya, çok istemeye ve çok sevmeye bağlıyorum.”

Kanal D ekranında pazar akşamları izleyicilerle buluşan Yargı dizisi, 18 Eylül tarihinde 35. bölümü ile çok başarılı bir ikinci sezon başlangıcı yaptı. Pınar Deniz de ekip olarak bu güzel açılıştan dolayı memnun olduklarını anlattı.

Pınar Deniz, “Yargı güzel bir açılış yaptı, o yüzden çok mutluyuz biz de… Ben de böyle sanki ilk defa yapıyormuşçasına heyecanla izledim. Sonuçtan da mutluyum açıkçası” dedi.

Diziyi televizyon ekranında izlerken, kendi sahnelerinde ağladığını da anlatan Pınar Deniz, bir izleyici gözüyle de Yargı’nın kendisinde derin duygular oluşturduğunu ifade etmiş oldu.

Yargı dizisinde Ceylin'i televizyonda izledikçe Pınar Deniz de gözyaşlarını tutamıyor! 7

Oyuncu, “Kendimi objektif izlemeye çalıştığım için, hikayenin içine girip kendimi izliyorum” şeklinde konuştu.

Ekranda kendisini izlerken beğenmediği yönler olduğunu ve bunu görmek için televizyondan kendisini izlemeye çalıştığını anlatan Pınar Deniz, nerede yanlış yaptığını görmek istiyor.

Kendisini çok fazla eleştirdiğinden bahseden oyuncu, “Nerede yanlış yaptığımı görüp bir daha onu yapmamaya çalışıyorum. O yüzden beğenmediğim çok şey oluyor” ifadesini kullandı.

Etrafındaki insanlara da oyunculuğu konusunda fikirlerini sorduğunu dile getiren Pınar Deniz, hatalarını öğrenmek için her türlü çabayı sergiliyor ve bu hataları düzeltmek için de çaba harcıyor.