Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’den Yasak Elma dizisi için esprili pasta eleştirisi!

Eda Ece’den Yasak Elma dizisi için esprili pasta eleştirisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi geçtiğimiz sezon bittiği zaman birçok bilinmezlik vardı. Ancak aradan geçen süreçte bu bilinmezlikler bir bir ortadan kalktı ve dizi altıncı sezona muhteşem bir başlangıç yaptı.

Şevval Sam’ın dizide yer alıp almayacağı çok konuşulmuştu ama Ender karakteri ile ünlü oyuncu ekip arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Şevval Sam, dizinin altıncı sezona başlaması nedeniyle de kesilen pastayla pozlarını paylaştı.

Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un da yer aldığı dizi oyuncuları birlikte altıncı sezonu pasta keserek kutladı. Dizinin yeni sezona ortalamanın üzerinde gelen reytinglerle başladığını ve tüm kategorilerde üçüncülükler elde ettiğini de belirtelim.

Eda Ece'den Yasak Elma dizisi için esprili pasta eleştirisi! 8

Yasak Elma dizisinde Şevval Sam, yeni sezon için şu mesajı yazdı: “Ve inanması zor ama dün akşam 6.Sezona merhaba dedik. Emeği geçen herkese ve izleyicilerimize şimdiden çok teşekkür ediyoruz.”

Dizinin bu kadar çok sevilmesinde büyük payı bulunan ve Yıldız karakteri ile de kariyerinde müthiş bir çıkışa imzasını atan Eda Ece, rol arkadaşının bu mesajını esprili bir söz ile karşıladı.

Dizideki Yıldız karakterinden beklenecek bir yorumda bulunan Eda Ece, “6 senedir şu pasta” diyerek herkesi bir kez daha gülümsetti.

Eda Ece’nin sürekli aynı elma görünümlü pasta ile kutlama yaptıklarına yönelik olan bu sözleri birçok hayranına “Espri yaparken bile Yıldız gibi davranıyor” dedirtti.

Eda Ece'den Yasak Elma dizisi için esprili pasta eleştirisi! 9