Ana sayfa Sosyal Medya Canan Ergüder, sağlık sorunlarından sonra seçtiği roller ile dikkatleri üzerine çekiyor!

Canan Ergüder, sağlık sorunlarından sonra seçtiği roller ile dikkatleri üzerine çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Canan Ergüder, Menajerimi Ara isimli dizideki Feris karakteri ile büyük ilgi gördü. Ancak dizinin devam ettiği süreçte sağlık sorunları yaşayan ve kansere yakalandığını öğrenen oyuncu, bir süre kariyerine ara vermek zorunda kalmıştı.

Geçtiğimiz sezon Show TV ekranında Oğlum isimli dizide Demet karakteri ile yer alarak yeniden ekranlara dönen Canan Ergüder, böylelikle hastalığı da atlattığını ve hayatında her şeyin normale döndüğünün mesajını da verdi. Dizide pedagog rolü ile dikkat çeken oyuncu, hem yeni imajı ile hem de rolündeki başarısıyla çok konuşuldu.

Kansere yakalanması ve sonrasında sağlık sorunlarını aşmak için verdiği mücadele sırasında hayranlarından ve dostlarından büyük destek gören oyuncunun, sağlık konulu bir rolde yer alması da önemliydi. Çocuk ve ergen psikolojisini takip eden bir rol ile Oğlum dizisinde izlediğimiz Canan Ergüder, kendisine teklif edilen yeni projelerde yine sağlık konulu bir hikayede yer almayı tercih etti.

Canan Ergüder, sağlık sorunlarından sonra seçtiği roller ile dikkatleri üzerine çekiyor! 7

Canan Ergüder, yoğun performans gerektiren televizyon dizilerinde yer alarak, enerjisini ve hırsını kaybetmediğini bir kez daha gösteriyor. Oyuncunun Show TV’de yayınlanacak olan Aile isimli diziye katıldığına yönelik basında bazı iddialar ortaya atıldı.

Aile dizisinde bir psikoloğun hikayesi anlatılıyor. Devin karakterinin ana merkezinde yer alacak hikayede ayrıca kalabalık bir aile de bulunacak. Bu kalabalık aileden kaynaklı olarak da şimdilik dizinin isminin Aile olarak tanımlandığını ama birçok dizide olduğu gibi yayın öncesinde değiştirilme ihtimali bulunduğunu belirtelim.

Devin isimli psikoloğun, bu aile ile yaşadığı iletişimler sonrasında gelişen hikayede Canan Ergüder’in Leyla isimli karakteri canlandırması bekleniyor. Oyuncunun sağlık sorunları yaşamasının ardından Oğlum dizisindeki rolü yine sağlık üzerine olmuştu. Yeni dizideki Leyla karakterinin nasıl birisi olduğunun detayları ortaya çıkmasa bile, bir psikoloğun merkezinde bulunduğu hikaye olması nedeniyle de Canan Ergüder’in ikinci kez sağlık konulu bir dizide yer alması oldukça dikkat çekici bir durum. Oyuncunun sosyal mesaj verme hedefiyle böyle rolleri seçme ihtimali akla geliyor.

Ay Yapım imzasını taşıyan Aile dizisi için etkili bir kadro oluşturulması bekleniyor. Özellikle de İbrahim Çelikkol ile görüşmeler yapıldığına yönelik haberler yine basına yansımıştı.

Hakan Bonomo gibi son dönemde hikayeleri dikkat çeken bir senaristin kaleme alması nedeniyle de Aile dizisi birçok izleyiciyi meraklandırıyor. Ahmet Katıksız gibi usta bir yönetmen ise çekimler öncesinde ön hazırlıklara devam ediyor.