Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde Ceylin’ın tavrı Ilgaz’ı hayal kırıklığına uğratıyor!

Yargı dizisinde Ceylin’ın tavrı Ilgaz’ı hayal kırıklığına uğratıyor!

tarafından ker_def

Yargı dizisinde çok ilginç olaylar oluyor, Ilgaz ile Ceylin arasında gerilim yükseliyor… Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sezonun en çok izlenen dizilerinden olan Yargı’nın 30’uncu bölümünden yeni tanıtım yayınlandı. Ilgaz ile Ceylin arasında gerilimin giderek yükseldiği tanıtımda Ceylin Ilgaz’ı Çınar’ı korumakla suçlarken bu durum Ilgaz’ı hayal kırıklığına uğratıyor. Ceylin’in Ilgaz’a sarf ettiği “Sen de suçlusun!” sözleri ise tanıtımın öne çıkan anlarından oluyor.

Her pazar reytinglere damga vuran Yargı yeni bölüm tanıtımı ile Ceylin’in Ilgaz’a karşı artan güvensizliğine ve sert tepkisine dikkat çekiyor. Zafer’in gömleğindeki üçüncü kurşun deliğinin fark edilmesi cinayetin seyrini değiştirirken Pars ile Eren ise araştırmalarına titizlikle devam ediyor.

Ceylin’in Çınar ve Metin ile beraber Ilgaz’a da öfkesi dinmezken ikili arasında tansiyon bir kez daha yükseliyor. Ceylin’in Ilgaz’a suçlamaları ise Ilgaz’ı yıkıyor. Kavga ettikleri anlarda Ceylin’in Ilgaz’ın da suçlu olduğunu iddia etmesinin ikilinin ilişkisini nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle bir araya geldiği ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber şu isimler bulunuyor: Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Arda Anarat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Şükran Ovalı, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş .

‘Yargı’ yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…