Ana sayfa Dizi Haberleri Salı akşamı reytinge damgasını vuran Üç Kız Kardeş dizisi 10. bölümde şok ayrılık ihtimali!

Salı akşamı reytinge damgasını vuran Üç Kız Kardeş dizisi 10. bölümde şok ayrılık ihtimali!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi, sezona hızlı bir giriş yaptı. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizi, Ayvalık’ta çekiliyor. İlk ekrana geldiği günlerde bu kadar hızlı yükseleceğini kimse tahmin etmemişti!  Aynı akşam yayınlanan atv’nin Destan dizisini bir kaç hafta içinde adeta hezimete uğrattı ve gün birincisi oldu.

Bu hafta 9. bölümü yayınlanan dizi, uzun süredir birinciliği kimseye kaptırmıyor. En yakın rakibi ise Show TV’nin Baba dizisi oldu. Üç Kız kardeş dizisi, Kanal D’yi de şaşırtan bir yükselişle izleyicinin büyük beğenisini kazandı. Survivor All Star ile reytinglerde yarışan dizi, 9. bölümüyle tüm kişilerde 1. olurken,  AB ve ABC1’de ise Survivor’ın ardından ikinci sırada yer aldı.

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği Üç Kız Kardeş, dizisi sadece reytinglerde değil, sosyal medyada da oldukça konuşuldu. 9. bölümle birlikte TT listesinde yer alan dizi, sosyal medyanın da gündemindeydi..

Salı akşamı reytinge damgasını vuran Üç Kız Kardeş dizisi 10. bölümde şok ayrılık ihtimali! 7

Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Almila Ada, Özgü Kaya ve Berker Güven’in yer aldıkları dizinin 10. bölüm fragmanı ise, yeni bölümde dizide bir beklenmeyen gelişmenin daha gelmekte olduğunu gösterdi!

Sadık rolüyle büyük beğeni kazanan Reha Özcan’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı konuşulmaya başlandı fragmanla birlikte! Böylesi bir gelişmenin ardından izleyicinin de kafası karıştı…

Dizide Mesut’un geçmişi oldukça merak edilirken, Rüçhan, Türkan ve Somer arasında yaşananlar yeni bölümle ilgili heyecanı katladı!

Türkan ve Somer’in Mine’nin arabasını terk edilmiş bir halde bulması sonrasına Somer, soluğu Mine’nin evinde aldı. Mine’nin evinde okuduğu mektupla şoke olan Somer’in bu gelişmeden sonra ne yapacağı merak konusu oldu. Nesrin ve Sadık’ın evlilik yıldönümü için sürpriz yapmaya hazırlanan Derya ve Dönüş’ün planladığı yemeğe gelen davetsiz misafir her şeyi alt üst etti.

Tek derdi para olan Fatih’e düğünde takılan takıların bir kısmını veren Türkan’ın başı ise büyük belaya girdi. Takıların bozdurulduğunu öğrenen Rüçhan, öfkeden deliye döndü. Tüm bu gelişmelerin üzerine Somer’in boşanma davası açtığını öğrenen Rüçhan bu kez Türkan’ı yaka paça evden kovdu.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan “Üç Kız Kardeş” yeni bölümleri ile her salı Kanal D’de yayınlanıyor. Dizinin 26 Nisan Salı akşamı ekrana gelecek 10. bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Yeni bölümde Sadık ölümle pençeleşiyor!

Rüçhan’ın hırsızlık suçlamaları sonunda buna kalbi dayanamayan Sadık fenalaşır. Hastaneye kaldırılan Sadık’ın durumu kritiktir. Türkan bu durumdan Rüçhan’ı sorumlu tutar.