Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu ekrana dönüyor! İşte yeni dizisi ve kanalı…

Afra Saraçoğlu ekrana dönüyor! İşte yeni dizisi ve kanalı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın başarılı oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, ilk olarak Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz ile oynadığı İkinci Şans filmi ile tanınmıştı. Nurgül Yeşilçay’dan büyük destek gören oyuncu, ardından Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle ekrana ilk kez geldi ve büyük beğeni kazandı.

Genç oyuncu, başarılı performansı ile hızla kariyer basamaklarını yükselirken 2016 yılında ilk kez çıktığı televizyon dizilerine Kardeş Çocukları ve Öğretmen dizileriyle devam etti. İki yıldır ekranda olmayan Afra Saraçoğlu, dijital platform BluTV için çekilen Yeşilçam isimli dönem dizisiyle de çok konuşuldu.

Afra Saraçoğlu hayranlarını sevindirecek güzel haber ise yakın zamanda geldi. Star TV’nin yeni ve iddialı projelerinden birisinde başrolde yer alacak! Son yılların dikkat çeken yapım firması OGM Pictures imzalı Antepli isimli dizide rol alacak.

1997 doğumlu oyuncu, bu çok özel proje ile ekrana dönüyor. Uzun süredir gelen teklifler arasında Antepli dizisini tercih etti oyuncu. Bir dram hikayesi olan Antepli’nin çekimlerinin bazı kısımları Gaziantep’te çekilecek. Hikayenin daha sonra İstanbul’a taşınacağı ifade ediliyor.

Afra Saraçoğlu ekrana dönüyor! İşte yeni dizisi ve kanalı... 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadaki paylaşımına göre, pek çok diziden teklif aldı başarılı oyuncu. Bu diziler arasında Kusursuz Kiracı, Hakime Hanım, Gizli Kalsın, İntibah, Seversin, Harikalar Diyarı, Çirkin, Gün Işığım, Kara Tahta, Balkan Ninnisi dizileri de var.

Oyuncunun her projeyi büyük bir titizlikle değerlendirdiği ve en sonunda Antepli’de karar kıldığı ifade ediliyor. Star TV’nin bu dizisinde trajik bir aile hikayesi konu edilecek.

Afra Saraçoğlu ekrana dönüyor! İşte yeni dizisi ve kanalı... 9

Bu arada Afra Saraçoğlu, bir süredir Nurgül Yeşilçay ile birlikte ‘Bir Barda Bir Gece’ isimli tiyatro oyunu ile de konuşuluyor. Saraçoğlu, oyun için bir süre önce Londra’ya gitmişti…