Ana sayfa TV Programları Lingo Türkiye’nin büyük ödülü 150 bin TL oldu!

Lingo Türkiye’nin büyük ödülü 150 bin TL oldu!

tarafından ker_def

TRT 1’de hafta için her gün saat 17.45’te yayınlanan, Türkiye’nin en çok para kazandıran kelime yarışması Lingo Türkiye’de ‘Süper Lingo’ sorusunun ödülü 50 Bin TL’den 100 bin TL’ye çıktı. Böylelikle Lingo Türkiye, yarışmacılarına 150 Bin TL kazanma imkanı sunuyor.

Harflerin kelimelere, kelimelerin büyük ödüle dönüştüğü program Lingo Türkiye, hafta içi her gün TRT 1’de ekrana gelmeye devam ediyor. Türkiye’nin en çok para kazandıran kelime yarışması ‘Lingo Türkiye’den yeni bir sürpriz geldi. Programın başarılı sunucusu Kemal Uçar, Süper Lingo etabındaki ödülün artık 100 bin TL olduğunu açıkladı. Yarışmacılar artık büyük ödül 150 bin TL kazanma şansı yakalayacak.

Hızlı Düşünen Kazanır!

Zamanın hızla ilerlediği program Lingo Türkiye’de yarışmacılar, dört harften oluşan kelimeleri bularak ödül kazanmaya başlayacak. Beş harfli kelimelerden oluşan ikinci etapta yarışan üç çift arasında en az ödülü kazanan yarışmacılar elenecek. Hızlı düşünmenin önemli olduğu Lingo Türkiye’de kaç kelimenin doğru tahmin edildiği değil kasada toplanan ödül miktarı önemli olacak. Kasasında en çok parayı biriktiren çift final etabında yarışmaya hak kazanacak.

‘Lingo Türkiye’ hafta için her gün saat 17.45’te TRT 1’de.