Ana sayfa Sosyal Medya Esra Dermancıoğlu kariyerindeki yükselişini manidar bir fotoğrafla anlattı!..

Esra Dermancıoğlu kariyerindeki yükselişini manidar bir fotoğrafla anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisindeki ‘Mukaddes’ karakteri ile hafızalarda yer edinen oyuncu Esra Dermancıoğlu, ATV’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezonunda canlandırdığı ‘Behice karakteriyle de akıllarda yer etti.

Başarılı oyuncu, kötü kadın rolleri ile sürdürdüğü ekran yolculuğunda yeni sezonda ise hayranlarının karşısına çok farklı bir karakterle çıktı. Oyununun Star TV dizisi Kaderimin Oyunu’nda canlandırdığı ‘Zahide’ karakteri son rollerinin aksine deli dolu biraz da saf ve eğlenceli bir karakter.

Esra Dermancıoğlu geç  başladığı oyunculuk kariyerinde yeteneğiyle oldukça hızlı yol katetti. Aslında bunun kendisi için çok kolay olmadığını belirten Esra Dermancıoğlu, instagramdan yaptığı son paylaşımıyla geldiği noktaya tırnaklarıyla kazıya kazıya geldiğini anlatan bir paylaşıma imza attı. Esra Dermancıoğlu kariyerindeki yükselişini manidar bir fotoğrafla anlattı!.. 8

Oyuncu, kariyerindeki yükseliş çabasını bir fotoğraf karesiyle anlattı. Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki bir sahnesinden fotoğraf paylaşan oyuncu paylaşımına; “Kariyerimde bulunduğum yere böyle gelmişimdir… savaşmaya devam” notunu düştü.

Oyunculuk kariyerine ilk olarak, bir arkadaşının doğum gününde karşılaştığı Gülse Birsel’in teklifi ile başlayan Dermancıoğlu, Avrupa Yakası dizisinin 6. sezonununda bir bölümde konuk oyuncu olarak yer aldı. Esra Dermancıoğlu kariyerindeki yükselişini manidar bir fotoğrafla anlattı!.. 9

2010 yılında ise çekimleri yalnızca bir gün süren Moral Bozukluğu ve 31 isimli filmde rol alan oyuncu çeşitli televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak rol aldıktan sonra Fatmagül’ün Suçu Ne? isimli televizyon dizisinde canlandırdığı ‘Mukaddes’ rolü ile geniş bir kitle tarafından tanındı.