Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde Ilgaz ve Ceylin cephesinden merak uyandıran yakınlaşma

Yargı dizisinde Ilgaz ve Ceylin cephesinden merak uyandıran yakınlaşma

tarafından ker_def

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’da heyecan giderek artıyor. Yeni bölümden yayınlanan ilk tanıtımda Ömer’in sözleri sonrası Ilgaz Ceylin’i kıskanıyor. İkilinin yakınlaştığı anlar dikkat çekerken Ceylin’in denize attığı silah hikayenin gidişatı konusunda merak uyandırıyor.

Yargı yine oldukça sürükleyici bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeni bölüme dair heyecanlı bekleyiş sürerken yayınlanan tanıtımda Ilgaz ve Ceylin’in yakınlaştığı anlar dikkat çekiyor.

Ömer’in Ceylin ile ilgili söyledikleri karşısında Ilgaz Ceylin’i uyarıyor. Ilgaz’ın kendisini kıskanması Ceylin’in hoşuna giderken diğer taraftan Ilgaz’ın bulunan cesetle ilgili sözleri ve Ceylin’in elindeki silahı denize atması hikayenin gidişatına dair merakı da yükseltiyor.

Kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş’in yer aldığı Yargı 56’ncı bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.