Ana sayfa Sosyal Medya Al Sancak dizisinde Bahar karakteri Hatice Sibel Aytan’ın kalbine işledi!

Al Sancak dizisinde Bahar karakteri Hatice Sibel Aytan’ın kalbine işledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan Al Sancak dizisinde Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan gibi iki başarılı ve etkili oyuncunun yer alması izlenme nedenlerinin başında geliyor. Ancak dizinin kadrosunda genç ve daha henüz yeni sektöre atılmış, isimleri pek de bilinmeyen oyuncular da var.

1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Hatice Sibel Aytan da 5 yıldır oyunculuk yapıyor ve çeşitli projelerde deneyimler kazandıktan sonra Al Sancak dizisindeki Bahar karakteri ile dikkatleri üzerine çekebildi.

Kuruluş Osman dizisinde Zehra Hatun karakterinde de yer alan Aytan, Seni Kalbime Sakladım dizisinde de Suzi olarak yer almıştı.

Bahar karakterini çok benimseyen oyuncu, Al Sancak dizisinde yer alarak tanınma konusunda çok önemli bir adım atmış oldu. Oyuncu, karakteri ile empati kurma konusunda da hiç sıkıntı yaşamıyor.

Al Sancak dizisinde Bahar karakteri Hatice Sibel Aytan'ın kalbine işledi! 7

Hatice Sibel Aytan, karakteriyle ilgili olarak şunları söyledi: “Bahar Soyhan’ı düşününce bile içim gidiyor. Şimdiye kadar oynadığım karakterlerin en kalbime işleyeni. Sevdiği insan için her şeyi yapabilecek güce sahip, çok temiz kalpli, inandığı şey uğruna savaşan ve asla pes etmeye niyeti olmayan biri. Bir oyuncu olarak Bahar’ı oynamak büyük keyif.”

Bahar karakterini çok seven ve alışan Hatice Sibel Aytan, Al Sancak gibi çok güçlü bir prodüksiyonda yer almanın da fırsatlarının farkında.

Bozdağ Film imzasını taşıyan dizide yer aldığı için gururlu olduğunu anlatan Aytan, “Yapım şirketimizin her projesi o kadar özenle hazırlanıyor ki, kendinizi direkt o dünyanın içinde buluyorsunuz. Bundan önceki projelerinde de aynı hissiyattaydım. Bu, oyuncu için büyük bir şans” açıklamasını yaptı.

Kuruluş Osman dizisinde de yine Bozdağ Film ile çalışan oyuncu, hikayede Süleyman karakterini canlandıran Fatih Günhan ile de partnerlik yapıyor.

Bahar ve Süleyman çiftini çok sevdiğini söyleyen oyuncu, duygularını şu sözlerle anlattı: “Çok inandım, partnerim de öyle… Sahnelerin tüm duygusu izleyicimize de geçmiş. Gerçekten herkes hikayemizi kalbine almış. Çok sayıda mesaj alıyoruz. Önümüzde belli ki zor zamanlar var ne olacak bilemiyorum ama inşallah hikayemizi böyle sevmeye devam ederler.”