Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde Ilgaz’ın sorunlu kardeşi Çınar’ı bir de Arda Anarat’tan dinleyin!

Yargı dizisinde Ilgaz’ın sorunlu kardeşi Çınar’ı bir de Arda Anarat’tan dinleyin!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin güçlü konusu ve sağlam kadrosuyla her bölüm soluksuz izlenilen Yargı’nın yardımcı karakterleri arasında yer alan genç oyuncu Arda Anarat, dizide gösterdiği performansıyla izleyicinin beğenisini toplamaya devam ediyor.

Arda Anarat dizide, adam yaralamak ve uyuşturucu satıcılığı gibi peşini bırakmayan geçmişiyle baş etmeye, kendine yeni bir yol çizmeye çalışan Savcı Ilgaz Kaya’nın sorunlu kardeşi Çınar’ı başarıyla canlandırıyor.

Oyunculuğa 2011 yılında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Mehmet rolüyle başlayan Arda Anarat, daha sonra Diriliş Ertuğrul dizisinde Dündar karakteriyle ekranlarda boy gösterdi. Asıl çıkışını ise Tek Yürek ve Çukur dizilerinde gerçekleştiren genç oyuncu, Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde iki sezondur yayınlanan Çınar karakteriyle ekranlara geliyor.

Yargı dizisinde Ilgaz’ın sorunlu kardeşi Çınar'ı bir de Arda Anarat’tan dinleyin! 7
Başarılı oyuncu, geçtiğimiz günlerde Onedio’nun Youtube kanalında izleyicilerden gelen soruları yanıtladı. Samimi ve enerjik hali ile özellikle kendisi gibi genç hayranlarının heyecanla izlediği Arda Anarat, dizideki rolüyle ilgili bazı itiraflarda bulundu.

Gelen soru üzerine Çınar’ın dizide sevdiği ve sevmediği özelliklerini anlatan oyuncu canlandırdığı karakterin bir bela paratoneri olduğunu fakat kendini yerine koyduğunda zaman zaman hak verdiğini de dile getirdi.

“Sürekli belayı çekiyor kendine. Sürekli de kendini belanın içine atıyor. Kendince haklı sebepleri var. Öyle bir imkanlarla büyüyen bir insan olsam neden olmasın. En sevdiğim özelliği benim gibi çok aileci olması… Ailesini korumak için, ailesini sevdiği için, aman ailesine bir şey olmasın düşüncesiyle yaşadıklarına rağmen babasına olan sevgisi. En sevmediğim özelliği ise belayı çekiyor olması.”