Ana sayfa Sosyal Medya Kızı Mercan’ı büyüten Özge Özpirinçci, ekran başında dizi izliyor! Bakın hangi yerli dizinin hayranı çıktı?

Kızı Mercan’ı büyüten Özge Özpirinçci, ekran başında dizi izliyor! Bakın hangi yerli dizinin hayranı çıktı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci, şu sıralar Kasım ayında dünyaya gelen kızları Mercan’ı büyütmekle meşgul. Oyuncu, meslektaşı Burak Yamantürk ile uzun bir süredir birlikteydi. Çift, bebeklerini bekledikleri dönemde küçük bir tören ile dünyaevine girdiler. İkili, şimdi kızları Mercan ile mutlu bir dönem yaşıyorlar.

Bebekleri 30 Kasım’da dünyaya gelmişti. Mercan ismini verdikleri kızlarını sosyal medyada henüz göstermese de Özge Özpirinçci, zaman zaman küçük sürprizler de yapıyor. Yüzünü göstermiyor ancak Mercan’ın kolunu, elini ya da yüzüstü yatarken bir pozunu da paylaşarak hayranlarına zaman zaman jest de yapıyor.

3 ayını doldurmak üzere olan Mercan’ı dünyaya getirdikten sonra, zaman zaman dolaşmaya çıktığında magazincilerle de karşılaşmakta çift. Şu sıralar bir projede yer almayan oyuncu, doğumdan sonra bir süre kızıyla ilgilenmeyi tercih etmiş görünüyor.

Kızı Mercan'ı büyüten Özge Özpirinçci, ekran başında dizi izliyor! Bakın hangi yerli dizinin hayranı çıktı? 11

Ancak projelere de kendisini kapatmayan oyuncu, beğeneceği bir proje olduğunda setlerden uzak kalmayacağını da belirtmekte. Gerekirse kızlarını sete yanında getirebileceğini de söyledi bir röportajında.

Özge Özpirinçci, ekrana son olarak Kadın dizisi ile gelmişti. Ardından Netflix için çekilen ve Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığı Netflix için çekilen Yakamoz ve BluTV’de yayınlanmakta olan Salih Bademci ile başrolünü paylaştığı İlk ve Son dizilerinde oynadı.

Özge Özpirinçci, çalışmadığı bu dönemde yerli dizileri de takip ettiğini gösteriyor zaman zaman. Son yaptığı paylaşımlarından birisi de dikkatlerden kaçmadı. Oyuncu, Show TV’de bu hafta 2. bölümü yayınlanan Baba dizisini takip ettiğini ve beğendiğini de instagram paylaşımıyla gösterdi.

Kızı Mercan'ı büyüten Özge Özpirinçci, ekran başında dizi izliyor! Bakın hangi yerli dizinin hayranı çıktı? 12

Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel,  Özge Yağız gibi isimlerin rol aldıkları ve ilk iki bölümüyle beğeni toplayan Baba dizisi için Özge Özpirinçci de “Şahane bir iş olmuş” yorumunu yapmakta. Oyuncu, emeği geçenleri de kutlamayı ihmal etmiyor paylaşımında ve “Herkesin ellerine sağlık” diyerek Baba dizisini beğendiğini ortaya koymakta.