Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın heyecanı yere göğe sığmıyor! Dizinin yayına girmesine günler kala heyecanı tavan!

Hazal Kaya’nın heyecanı yere göğe sığmıyor! Dizinin yayına girmesine günler kala heyecanı tavan!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezon başında Buğra Gülsoy ile başrolünde oynadığı Fox TV’nin Misafir dizisiyle ekranlara gelmişti Hazal Kaya. Dizi için hayli heyecanlıydı ve iddialı bir şekilde ekrana gelmişti yapım. Fakat beklenen ilgiyi göremedi ve ne yazık ki 5 bölüm sonra final yaptı!

Hakettiği ilgiyi bulamasa da dizi Hazal Kaya’nın hayranlarını bir hayli şaşırttığı da sosyal medya yorumlarında görülmekteydi. Aslında pek çok takipçisi, onun yeni imajını instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla görmüştü ancak kimi izleyiciler için de sürprizdi.

Kaya, radikal bir değişiklik ile saçlarını sarıya yakın, açık bakır tonu olarak da tarif edilen bir tonda renk ile izleyici karşısına çıktı. Uzun saçlarını ilk kez böylesi bir renge boyatmış olması izleyici için de dikkat çeken bir imaj değişikliğiydi.

Hazal Kaya’ya pek çok hayranı bu saçları çok yakıştırmakta. Ancak oyuncunun bu değişikliği Misafir dizisi için yapmadığını da kendisinin sosyal medyadan sürekli takip edenler biliyor!

Hazal Kaya'nın heyecanı yere göğe sığmıyor! Dizinin yayına girmesine günler kala heyecanı tavan! 9

Ünlü Oyuncu, aslında Misafir dizisine başlamadan aylar önce bu değişikliği yapmıştı. Netflix için çekilen ve fantastik tarihi türde bir dizi olan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi için…

Selahattin Paşalı ile başrolünde oynadığı dizi, henüz yayınlanmadı. Dizide Esra isimli bir gazeteciyi oynuyor Hazal Kaya. Bir şekilde geçmişe giderek bambaşka bir yolculuğa çıkaracak izleyiciyi.

Hazal Kaya'nın heyecanı yere göğe sığmıyor! Dizinin yayına girmesine günler kala heyecanı tavan! 10

Hazal Kaya, kısa bir süre önce dizinin yayın tarihinin açıklanması ile büyük bir heyecan yaşamaya başladı. Zaman zaman yaptığı röportajlarda, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde rol almaktan duyduğu mutluluğu ve heyecanı paylaşıyordu. Ancak dizinin yayın tarihi belli değildi.

Kaya’nın hayranları da bu diziyi heyecanla beklemekte. Hazal Kaya da 3Mart’ta yayınlanacağı açıklanan dizi için bu heyecanı paylaşıyor ve instagram hesabından da sık sık duygularını dile getiriyor…

Hazal Kaya'nın heyecanı yere göğe sığmıyor! Dizinin yayına girmesine günler kala heyecanı tavan! 11

Kaya, “3 Mart’a hala 12 gün var. Gel artık” notuyla duygularını da ortaya koymakta. İzleyiciler kadar Hazal Kaya’nın da sabrı kalmamış anlaşılan!