Ana sayfa Sosyal Medya İngiltere’de gördü, ‘keşke biz de yapsak’ dedi, Emre Kınay şimdi bu hayalini gerçekleştirdi!

İngiltere’de gördü, ‘keşke biz de yapsak’ dedi, Emre Kınay şimdi bu hayalini gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emre Kınay, İngiliz BBC yapımı olan Happy Valley isimli diziyi izlediği zaman çok etkilendiğini anlattı. Oyuncu, İngiltere’de olduğu bir dönem diziyi seyretme fırsatı bulduğunu belirterek, “İçimden geçirmiştim, keşke biz de böyle bir şey yapabilsek diye” şeklinde konuştu.

Oyuncu, şimdi yıllar önce hayalini kurduğu Happy Valley dizisinin yerli versiyonunun başrol erkek oyuncusu olarak kamera karşısına geçti. 2 sezon süren ve toplam 12 bölümden oluşan Happy Valley, bir İngiliz suç draması olarak öne çıktı. 2014 yılında yayınlanan dizi o dönemde büyük ses getirmişti.

Son Nefesime Kadar isimli Fox TV dizisi de Happy Valley’in yerli uyarlaması olarak izleyicilerle geçen hafta buluştu. Nurgül Yeşilçay ve Ertan Saban ile birlikte başrolde yer alan Emre Kınay da yıllar sonra bu hayalini gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu içinde.

İngiltere'de gördü, 'keşke biz de yapsak' dedi, Emre Kınay şimdi bu hayalini gerçekleştirdi! 1

Oyuncu, Ferzan karakterinin içine kapalı birisi olduğunu belirtti ve “Son derece entelektüel ama daha kapalı bir çevrede yaşayan yerel gazeteci. Duyarlı birisi ama psikolojik olarak bazı şeyleri olmamış sayarak, hayata devam edebilme yolu bulmuş. Onu yaparken de bir sürü yalnız yapmış” dedi.

Emre Kınay, karakterin ilerleyen bölümlerde nasıl bir duruma geleceği konusunda ise kendisinin de bir fikrinin olmadığını belirtti. Rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay’ın aksiyonunun hiç bitmediğini belirten oyuncu, “Nurgül’e Polis karakteri yakıştı” diye konuştu.

Oyuncu, Ferzan karakterinin ise 4. bölümden itibaren aksiyon içine giriş yapacağını belirtti.