Ana sayfa Sosyal Medya Ve Miray Daner ekrana dönüyor! Yeni dizisi bakın hangi kanalda?

Ve Miray Daner ekrana dönüyor! Yeni dizisi bakın hangi kanalda?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Küçük yaşlardan beri dizi ve sinema filmlerinde rol alan Miray Daner, ekrana son olarak Bir Litre Gözyaşı dizisi ile gelmişti. Acıklı, dramatik bir hikayesi olan ve Kanal D’de yayınlanan dizide Sanem Çelik, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu ile başrolde yer almıştı. Ancak dizi beklenen ilgiyi göremeyince 15 bölümde ekrana veda etti.

Genç kuşağın başarılı isimlerinden olan Miray Daner, bu deneyimin ardından rotayı bu kez dijitale çevirdi ve ekranda 2019 yılı Şubat ayından beri yer almıyor. Aradan geçen 3 yılın ardından Miray Daner, yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor!

Bu süre içinde farklı dijital platformlar için çekilen projeleriyle ses getirdi aslında Miray Daner. İlk önce Netflix’in ilk Türk fantastik yapımı olan Hakan: Muhafız’da Kahin rolüyle yer aldı. Ardından BluTV için çekilen ve çok konuşulan Saygı dizisinde Boran Kuzum ve Nejat İşler ile aykırı bir rolde kamera karşısına geçti.

Miray Daner, bu başarılı yapımların ardından ise yine bir Netflix dizisi olan Kuş Uçuşu’nda Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol ile birlikte rol aldı.

Ve Miray Daner ekrana dönüyor! Yeni dizisi bakın hangi kanalda? 10

Hayranları onu ekrandaki bir dizide görmek için tam 3 yıldır bekliyor ve sonunda genç oyuncu, TRT1 için çekilecek olan bir diziyi kabul etti! Miray Daner, kanalın yeni ve iddialı yapımı Kara Tahta’da rol almaya hazırlanıyor.

Üs Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizide Furkan Andıç ile başrolde yer alacak. Senaryosunu Erkan Birgören’in yazdığı dizi, bir gençlik dizisi olarak hazırlanıyor. Dizide Furkan Andıç, lise yıllarında sorunlar yaşadığı yere matematik öğretmeni olarak geri dönen Atlas karakterine hayat veriyor. Miray Daner ise Atlas’ın eski aşkı Irmak’ı oynayacak. Kara Tahta dizisi için ön hazırlıklar devam ediyor ve etkileyici bir yapımın izleyicilerle yakında buluşması bekleniyor.